Sådan installeres en galvaniseret hegn Gate

January 16

Chain link, den mest almindelige type af galvaniseret hegn for hjemmet applikationer, er designet til at være let at håndtere og let at størrelse og strække. Når dine indlæg er indstillet og materialet er spændt, er du klar til at afslutte dit galvaniseret hegn ved at installere gaten. Porten kan være den letteste del af hegnet system, men det er vigtigt at sætte det ordentligt, så det forbliver funktionel på lang sigt.

Instruktioner

•Slip gate post hængsler på en gate indlæg. Placer den øverste låsen 8 inches fra toppen, med benet nedad. Sikre denne låsen stramt med en 3/8-af-3-tommer transport bolt og møtrik. Placer den nederste lås ca 8 inches fra jorden, med benet opad. Sikre denne låsen den samme som øverst.

•Sæt gaten hængsler på den ene side af portens ramme. Fastgør dem løst med 3/8 x 2-tommer transport bolte og møtrikker, bruger stik skruenøgle til at stramme.

•Space gate ca 2 inches fra jorden med bistand af skrot tømmer. Skub den øverste gate hængsel indtil det passer til det øverste ben og sikre bolten stramt, ved hjælp af en skruenøgle. Skub den lavere gate hængsel ned, indtil det passer til den lavere ben og sikre det stramt.

•Sæt gate gaffel låsen på den modsatte side af porten fra hængslerne. Skub det op og ned indtil du finder et sted, du foretrækker. Brug skruenøglen til at fastgøre den på plads med den medfølgende bolt.

Tips & advarsler

  • Olie porten hængsler årligt for de bedste resultater.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com