Billig plastik blomster

March 14

Billig plastik blomster

Kunstige blomster er et ideelt dekorative valg for dem, der ikke har tid til at vedligeholde blomster eller planter. Mens nogle kunstige blomster kan være temmelig dyrt på grund af den detaljering og realistisk udseende, kan du finde billige plastik blomster, der vil give dig et lignende udseende til en brøkdel af prisen.

Kunstige hvide liljer

En kunstig hvid lilje giver dit hjem med en lys, subtile og frisk personlighed. Detaljer på de hvide lilje kronblade er realistisk med små tekstur linjer, den spidse ende og gule og lime grøn center. Mens nogle mærker af kunstige plastic liljer kan blive dyrt på grund af den realistiske detaljer, kan du købe billig dem for så lidt som $1.29 per lilje, som er temmelig billigt, overvejer nogle kan have silke blomsterblade.

Kunstig Rose buketter

Hvis du er på udkig efter en fuld buket af kunstige eller plastik blomster, overveje en rose buket. Mens buketter er ofte mere dyrere end en enkelt kunstig blomst, du kan stadig finde billig dem til salg, der har en realistisk appel, som steg buketter kan også omfatte eucalyptus blade, grønne blade og hvide baby's breath fyldstoffer.

Kunstige tropiske blomster

Kunstige tropiske blomster kan tilføje en anden appel til dit hjem end en traditionel rose eller en rolig lilje blomst. Enkelt tropiske blomster, med en detaljeret blomst center og skyggefulde kronblade, kan findes for under $15.00. Pitcher plant, banan plante blomster, Grevillea plante med beige blomster og en rød anthurium blomst bush er eksempler på disse tropiske blomster.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com