Landskabsarkitektoniske planter til swimmingpool-områder

March 15

Landskabsarkitektoniske planter til swimmingpool-områder

Voksende planter, enten i containere eller i jorden, i nærheden af din udendørs swimmingpool tilføjer karakter til området og kan blødgøre dens generelle udseende. Pleje bør tages ikke kun at vælge planter, der kan tåle pool kemikalier og ekstra varmen udstråles fra beton, men også at vælge planter, der ikke vil producere rester, der kunne ende i pool's vand.

Prydplanter græs

Pyntegræsser er favorit planter til at vokse i landskaber omkring poolområder på grund af deres frodige, fuld løv, nem vedligeholdelse og den lange blade evne til yndefuldt flytte når en brise kommer. Mest pyntegræsser er hårdføre og kan dyrkes i USDA hårdførhed zoner 6 til 10. Henblik på højere screening kan pampas græs eller switchgrass sorter nå 5 til 9 fod. Mindre voksende pyntegræsser, såsom fescues og jomfru græs sorter, kan bruges som accenter og påfyldningsstudsen til andre poolside planter.

Sukkulenter

Sukkulenter, herunder kaktus, bruges ofte i poolområder, især i varme, tørre regioner, på grund af deres let pleje krav, hårdførhed og tørke tolerance. Lavtvoksende sukkulenter, ligesom sedum og ice anlæg, hurtigt udfylde områder og holder ukrudt væk, og kan dyrkes som bunddække i plantning senge eller som en erstatning for plænen græs tæt på swimmingpools. Større kaktus og sukkulenter, som aloe vera, agave og yucca, med rene, enkle linjer og en lav efterspørgsel efter vand, kan gøre en slående baggrund til en pool indstilling i varme, tørre klimaer. Bør sikres på at vælge kaktus eller saftige sorter med torne eller pigge, hvis børn og kæledyr er regelmæssigt til stede i pool-området.

Urter

Du kan ikke har overvejet, voksende urter i din poolområde, men en bred vifte af urter er velegnet til en pool omgiver og vil tilføje visuelle interesse og duft til miljøet. Hårdføre lavendel, rosmarin og salvie er stor, lav vedligeholdelse planter, der giver både accent farve og attraktive blade med ringe eller ingen blade eller blomster drop at forårsage pool debris. Mindre urt planter, som mynte, timian og verbena sorter, kan plantes som hurtigtvoksende aromatiske-bunddække, mens pennyroyal og Rejnfan dyrkes i din poolområde vil holde flyvende skadedyr væk fra din familie og gæster.

Buske

Selv stedsegrønne buske, såsom enebær, er almindeligt plantet i landskaber af swimmingpools, er der mange smukke buske, som også kan bruges til mange forskellige. Vælg buske, der gør ikke konstant drop blade, blomster eller frugt i hele vækstsæsonen at undgå snavs i din pool. Lilla, rose af Sharon, laurel, palmer, gardenia, hortensia, Taks og enhver antallet af holly sorter er alternative shrubberies, der kan plantes omkring din pool.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com