Hvordan at rengøre polstring med tæppe læge

January 31

Holde dit tæppe rent en gang om året er vigtigt for at opretholde kvaliteten af sundhed i hjemmet. En dyb tæppe rengøring vil fjerne allergener og forurenende stoffer, der jævnligt arbejder sig vej ind i hjemmet. Disse urenheder omfatter snavs, bakterier og pollen fra udenfor, pet hår og skæl og mad og drikke udslip. Tæppe læge maskiner, der er udlejning sælges på mange købmandsforretninger, er en måde at holde dine tæpper rent til en overkommelig pris. For udgifterne til en daglig leje gebyr og rengøring løsning, kan du have en dybt renset gulvtæppet uden professionel hjælp.

Instruktioner

•Forbered dit værelse til et tæppe rengøring. Fjerne alle løse genstande fra gulvene. Grundigt vakuum tæppet inden du bruger tæppe læge. Holde alle kæledyr sikret i et badeværelse eller i pet kasser.

•Rent tæppe læge standard eller bred maskine, og Køb rengøring løsning. Gå til din lokale købmand at finde et tæppe læge maskine. Hvis de får et valg, vælge den maskine, der er i den bedste form. Se, hvis skriveren er vidende om maskinen og stille eventuelle spørgsmål du måtte have. Sørg for at købe nok rengøring løsning til at rense tæppet i dit hjem; flasken skal omfatte, hvor meget du vil bruge. Grønne produkter er tilgængelige for disse følsomme til barske kemikalier.

•På hjem, Fyld maskinen med den korrekte mængde af vand og rengøringsmiddel. Tæppe læge anbefaler varmt vand, men det er ikke påkrævet. Hvis dit tæppe uld eller pletbestandigt, Sørg for at bruge rengøringsløsninger kompatibel med dit tæppe. Brug ikke varmt vand på uld tæpper.

•Treat dit tæppe med maskinen. Maskinen arbejder i en baglæns bevægelse, så start i den fjerneste del af dit hjem og trække sig tilbage på den maskine, dæmpning tæppe med løsningen. Sættetid ikke gulvtæppet, som det vil være umuligt at tørre inden for en rimelig time, hvilket kan føre til at forme og bakteriel vækst. Maskinen vil dæmpe, børste og suge vandet alt på ét skridt.

•Tøm øverste hvide beholderen, der omfatter det beskidte vand; Tom, uden for eller i en indvendig afløb. Smid ikke udenfor hvis det regner.

•Return maskine før lejeperioden udløber. Være sikker på at maskinen ordentligt rent, og i tilstanden du modtog den.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com