Hvad er en 2/12 tag hældning?

March 18

Hvad er en 2/12 tag hældning?

Tag hældning bestemmer andre faktorer i tag design. Det bestemmer dræning, tag stil og den dækker, anvendes til tag. Hvis dækningen ikke er den korrekte type for tag hældning, muligvis taget dræning problemer. Nogle tag skråninger vises oftere på visse typer af bygninger eller er mere almindelige på bygninger i byerne end i landdistrikter.

2/12 tag hældning

Hældning--også kender som pitch--en tag beregnes af den lodrette stigning i inches for hver 12-tommer vandret længde, eller Kør. For eksempel, er et tag med 6 anledning/12 køres hældning, eller 6/12, et tag, der stiger lodret 6 inches for hver 12 vandrette inches. 2/12 tag bakke, med en 2-tommer stigning for hver 12-fødder run, er betragtes som et fladt tag. Selv om nogle flade tage er endnu fladere end 2/12, for at undgå problemer med dræning, kan ingen tag være helt flad.

Bestemmelse af hældningen

For at finde et tag hældning, antyder tagdækning lommeregner ved hjælp af en stige og placere ene ende af en 12-tommer niveau på tagets overflade, holder niveauet værktøj. Derefter Brug et målebånd eller lineal, måle fra anden enden--slutningen af niveau opad--ned til den tag overfladen. Hvis foranstaltningen er 4 inches, for eksempel, vil tag hældningen være 4/12. Stigningen er altid først og det køre andet.

Flade tage fordele og ulemper

Flade tage findes ofte i byer, fordi de tilbyder flere muligheder, når der ikke er en masse plads til ekspansiv, skrånende tagene. Flade tage giver på tagterrassen promenader og plads til forskellige bygning udstyr, såsom, relateret til opvarmning og afkøling. I andre områder af landet anvendes flade tage typisk på sekundære bygninger, såsom skure. Ifølge Max Alexander i hans "This Old House" magazine artikel, "Bygningen et fladt tag ret," vare flade tage ikke så længe som højere, skråt tag fordi højere, skråt tagene er mindre påvirket af sne, regn og vand afstrømning. Nogle moderne flade tagmaterialer kan dog vare op til 20 år, næsten sammenlignes med skrånende tagene.

Flat-tagdækningers

Flade tage kræver visse former for belægninger, såsom bebyggede eller valsede tagdækning. Højere, skråt tagene skal helvedesild eller fliser, efter købers valg inspektioner. Materialer til et fladt tag hver har deres fordele og ulemper. De har tendens til at være lav pris, men de fleste er ikke velegnet til brug i områder, der modtager ekstreme mængder sne og regn.

Bebyggede tagdækning indebærer vekslende lag af tunge tagdækning følte og varm asfalt eller tar. Lagene er belagt med et mineral, såsom grus. Modificeret bitumen er tagdækning asfalt, der indeholder bitumen med lag af polyester eller glasfiber for ekstra styrke.

Roll tagdækning svarer til asfalt helvedesild i sammensætning, men fås i ruller. Det har en relativt kort levetid på mindre end 10 år fordi det er en enkelt-lags materiale, ifølge Home forbedring Helper. Roll tagdækning er også kendt som 90-pund filt.

EPDM (ethylen propylen Dien monomer) gummi tagdækning består hovedsageligt af olie-baserede biprodukter med modifikatorer og stabilisatorer. Det har gjort at modstå skader fra sollys. Et længerevarende dække, det er dyrere end andre faste tagdækningers.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com