En beskrivelse af cypres træ

March 19

En beskrivelse af cypres træ

Cypresser forstærke boligejendomme med deres æstetiske appel og hjælpe genoplive naturområder ødelagt af byggeri og skovrydning. Cypress træer kan vokse så høje som 150 fod, med kufferter, der måler 12 fod i diameter. Deres filialer har en flagrende udseende på grund af de flade blade, der vokser på begge sider af hver kvist.

Historie

Cypres træ er blevet brugt i århundreder i Asien til at konstruere buddhistiske templer i Sikkim, Assam og Bhutan. Dør af kirken af Santa Sabina i Rom, bygget i det femte århundrede, tilbyder omfattende udskæringer scultped fra italienske cypres træ.

Typer

Der er to typer af cypresser: bald cypress og Dam cypres. Fordi barken af bald cypress er tynd, tilbyder det minimal beskyttelse mod brande. Dam cypress er mere brandsikre på grund af dens tykkere træ, men kan også blive ødelagt i intens brande.

Fordele

Cypress træer giver træ træ til byggeri; i deres naturlige miljø hjælpe de bevare omgivende vådområder, oprette et naturligt levested for en række af vilde dyr og dyrearter, forbedre vand renhed og tilbyde rekreative aktiviteter for campister og besøgende.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com