Sådan Care for engelsk vedbend senge

March 19

Sådan Care for engelsk vedbend senge

Engelsk vedbend er en hårdfør vinstok, der vokser i USDA hårdførhed zoner 5-9. Når det etablerer sig i sin seng, vil det kræver lidt vedligeholdelse. Engelsk vedbend vind ikke omkring objekter, men snarere lægger på objektet med rodskud. Hvis ikke plejes, vil sprede sig, forårsager skader på planter og træer på sin vej. Hvis du har planer om at plante en ivy seng, holde det indeholdt med regelmæssig beskæring. Ifølge University of District of Columbia mener 18 stater engelsk vedbend en invasiv plante i naturområder.

Instruktioner

•Mærk jorden omkring Vedbend for fugt. Vand din ivy med en haveslange, når jorden føles tør. Jorden skal være fugtig, men der bør være nogen vand vandpytter. Hvis du har unge engelsk vedbend planter, vil en 2-tommer lag af muld mellem planterne hjælpe bevare fugten.

•Fertilize engelsk vedbend haven med en 12-4-8 gødning. Følg instruktionerne på din gødning for den korrekte anvendelse. Befrugte din engelsk vedbend to gange om året - en gang i foråret og en gang i efteråret--hvis du har en etableret haven. En nyplantede have bør modtage et tredje program i sommer.

•Træk off vinstokke knyttet til noget du ikke ønsker er omfattet af vedbend. Ivy vil komme ud let med en blid slæbebåd. Trække ud uønskede vinstokke på roden, så de ikke vokser tilbage.

•Prune vinstokke tilbage med sakse mindst to gange om året. Skåret vin på uanset tidspunkt, du ønsker. Brug Sakse til at skære nogle vinstokke på roden af planten. Dette vil tynde ud ivy og tillade lys og fugt i din engelsk vedbend seng.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com