Hvad sikkerhedsforanstaltninger kan tages før en Tornado Hits?

March 20

Tornadoer er en af de mest skræmmende vejrfænomener, fordi de ofte opstår med lille advarsel og kan efterlade en dødbringende vej af ødelæggelse i deres kølvand. Tornadoer er mere almindelige i USA så andre steder på jorden. De er især udbredt i den såkaldte tornado alley, et område med de store vidder, der omfatter dele af Texas, Nebraska, Oklahoma, Kansas. Tornadoer kan pakke vindhastigheder på mere end 300 miles i timen, selv om de fleste er svagere. Dog, en tornado uanset alkoholindholdet kan forårsage skade og ødelæggelse, så det er bedst at være forberedt.

Hjemme

Det mest vigtige ting at gøre, hvis en tornado nærmer dit hjem er at tage ly. Hvis du bor i et plejehjem, skal du gå til kælderen i centrum-de fleste rum eller skab. Prøv at gå i dækning under robuste møbler eller dække dig selv med en madras eller puder.

I din bil

Hvis du finder dig selv kører som en tornado nærmer sig, ikke prøve og løbe det. Det er bedst at gå i dækning ved at lægge fladt i et lavtliggende område. Forsøg aldrig at skjule under en bro.

I et mobilhome

Altid efterlade en mobile home, hvis en tornado nærmer. Hvis tiden tillader det, lade mobilhome for en sikrere struktur eller husly, såsom en skole eller kommunale bygning. Hvis der ikke er tid, finde en lav-æglæggende område og lå fladt på jorden.

Vær forberedt på

En af de bedste ting du kan gøre før en tornado rammer er at være forberedt. Sørg for hele familien ved hvad de skal gøre i tilfælde af en tornado, og har en årlig praksis boremaskine.

Nødsituation Kit

Hvis det er muligt, holde en nødsituation kit i den placering, hvor du ville tage ly fra en tornado. Varer der skal med i sættet er en lommelygte og batterier, vand, en radio og vigtige telefonnumre og nogle kontanter.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com