Sådan erstatte utætte badeværelse Faucet skiver

03/31/2013 by admin

Når en vandhane begynder at lække vand, er det sandsynligvis et resultat af en slidt ud spændeskive. Utætte vandhaner kan spilde vand og drev op vandregningen, så det er vigtigt at få det faste. Ifølge Environmental Protection Agency (EPA), kan vandhane lækager i et hjem spilde op til 8 gallon vand om dagen. Vaskemaskinen kan erstattes med et par grundlæggende værktøj uden ansættelse af en professionel.

Instruktioner

•Drej off vandet ud til vasken. Finde ventiler under vasken og rotere begge ventiler i urets retning til at slukke for vandet. Løft op hane håndtag at lade resterende vand ud af linjen.

•Pop off den plast dækslet på midten af vandhanen ' s håndtag med et fladt hoved skruetrækker. Når låget er slukket, vil blive afsløret en skrue sikring håndtag til stilken.

•Løsn skruen med skruetrækker og pull off i håndtaget. Løsne stilken med en skruenøgle og trække det ud. Den sorte skive vil blive placeret på anden siden af stænglen.

•Locate skruen i midten af vaskemaskinen og fjerne det med Phillips hoved skruetrækker. Trække renseren ud. Placer den nye skive i den samme placering og stramme skruen med en skruetrækker. Erstatte stilken og re-samle vandhanen i reserve rækkefølge, som du tog det fra hinanden.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, du ikke over stramme skive eller det kan flytte ud af sted.
  • Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne, når du arbejder med vand linjer.

Relaterede artikler