Hvordan man laver forskellige slags fugl huse

April 6

Hvordan man laver forskellige slags fugl huse

Med tabet af en stor del af deres naturlige levesteder på mange områder, flere fugle at vælge huse, der er blevet bygget og leveret til dem af boligejere. Forskellige typer af fugle foretrækker forskellige typer af boliger, og fugle i forskellige stadier i livet vil søge forskellige ting i en shelter. For eksempel, foretrækker farvestrålende fugle lukkede redekasser, når det er tid til at lægge. Med den rigtige forskning, kan du afgøre, hvilken type eller typer af huse er passende for at kunne levere i dit område og som vil tiltrække slags fugle du lyst til at se jævnligt.

Instruktioner

Træ Bird House (mange små sorter, som finker)

•Measure i omkring 2 inches fra en lang slutningen af hver 7 tommer med 5 tommer bord og markere disse steder med en blyant. Tegne en lige streg langs hvert mærke til at guide din negle. Start 3 søm langs hver linje, så de fælles stykker er nemmere at vedhæfte; sprede vandtæt lim langs den øverste kant af hver af disse stykker og knytte dem sammen i en vinkel. Lim en kort kant af 3 3/8 tommer-af-5 3/8 tomme bord til allersidst i ansigtet af 3 3/8 tommer-af-5 7/8 tomme bord til at danne en "V"; kanten vil tage op nok længere bestyrelse at selv dem.

•Sæt stykket lavet fra 7 tommer med 5 tommer boards (dette er taget stykke) til andre brik, du har foretaget i trin 1 (dette er det nederste stykke) med begyndte neglene. Vend arb, således at den planlagte bagside vender opad og søm en af de 5 7/8 tommer kvadrat boards på plads for ryggen. Vend arb igen, så at den åbne side vender opad.

•Anbring 1 træ støtte langs hver tag bord, om center, og søm dem på plads. Lægge de resterende 5 7/8 tommer træ firkantet flad og bore et hul 2 inches ned fra øverste hjørne med en 1 3/8 hul saw; gøre en meget mindre hul 5/8 tommer under først ved hjælp af en boremaskine med en fjerdedel tomme bit. Sand alle træ kanterne og vedhæfte forreste del af birdhouse med negle til nederste kant og de indvendige støtte stykker.

•Applicer en linje af træ lim på tværs af de længere træ dyvel og lægge det langs tag fælles at forsegle den. Sand enhver ru områder og lim kortere dyvel ind i det lille hul, som du har lavet til en aborre. Male din birdhouse i en dæmpet farve, hvis du kan lide og hænge det når det er tørret helt.

Nesting boks (mange farvestrålende fugle)

•Brug træ, der er 5/8 tommer til 3/4 tommer tyk for din nesting boks. Udskårne stykker til følgende dimensioner: 10 inches høj med 5 7/8 inches lang, 1/2 tommer høj af 4 inches lang (2), 5 inches af 5 inches, 7 inches høj med 9 inches lang, 14 inches høj med 9 inches lang, og 2 plader, der er 10 inches høj på den ene side men mitered til 8 1/2 inches høj på den anden og 5 inches lang. Gøre en 1/8 tomme groove 1 tommer i fra en lang kant af 7 af 9 tommer tag stykke med en træ mejsel og hammer; Dette vil levere dræning.

•Measure omkring 1/4 tommer ned fra den øverste korte ende af 10 af 5-7/8 front bord og bruge en boremaskine med træ kedeligt bit til at lave en indgangen hul 1 1/2 inches i diameter. Placer en af 1/2 tommer x 4 tommer træ strimler lige under indgangen hul, centreret, og de andre parallelle ca 1/2 tommer under først; Nail disse på plads. Bor 3 1/4 tomme huller langs mitered kant i hver side-stykke til ventilation og 3 jævnt fordelte huller i 5 tommer med 5 tommer nederste stykke.

•Sæt 2 mitered side brikkerne til 14-af-9 tilbage stykke med faste hængsler og sætte de øverste stykker i en vinkel med rillen vender nedad og ud med et swingende hængsel således at toppen kan åbnes for rengøring. Søm nederst på plads og fastgør forsiden med træ strimler vender indad, sømning det til kanterne af siderne og den forreste kant af bunden. Undgå maleri boksen redebygning og vælge en læ sted at hænge det at undgå rovdyr.

Centnergræskar huse (lilla Martins og Wrens)

•Vælg en stor centnergraeskar og tør det godt med et håndklæde til at fjerne alle fugt. Sætte på gummihandsker og sikkerhedsbriller og bland en opløsning af 1 del blegemiddel til 9 dele vand i en spand. Dyp græskar i denne opløsning i 15 minutter og læg den på et tørt håndklæde til at lufttørre.

•Brug et hul så for at skære en post til centnergræskar; en runde post mellem 1 1/4 og 1 1/2 inches er godt for de fleste wrens. Skære en halvmåne-formet åbning for at tiltrække lilla martins. Rense indersiden af centnergræskar gennem åbningen med en savtakket kniv.

•Drill en 1/4 tomme hul på hver side af centnergræskar stammer og tråd dem med en stribe af rawhide at hænge centnergræskar hus. Gøre 4 3/8 tomme huller langs bunden af centnergraeskar og 2 langs hver side med en boremaskine til ventilation. Forsigtigt sand centnergraeskar og prime og male det hvidt at holde indvendigt cool; Lad centnergræskar tør og hænge det omkring 18 fod høj fra en gren.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com