Sådan testes en Salt Chlorinator

April 6

En salt chlorinator kan bruges i din pool i stedet for de traditionelle flydende eller tablet former af klor. Enheden virker ved at adskille den sammensatte klor fra saltvand, så kun en lille mængde salt i bassinvandet. Pool vand skal holdes rene ved hjælp af klor stabilisering produkter som en salt chlorinator. Salt chlorinators kræver lidt vedligeholdelse, men de skal testes regelmæssigt for at sikre lang levetid og Ultimativ ydeevne.

Instruktioner

•Test swimming pool pH niveau. Bruge en pH Test kit eller en teststrimmel to gange om ugen, når puljen er i brug. PH-niveau, som angiver surhedsgraden af vandet, bør være mellem 7,2 og 7,6 dele pr. million. For meget klor i vandet kan skade pool varmer eller salt pumpesystem.

•Tilføj pool salt i vandet, hvis klor aflæsninger er lav. Salt vil blande naturligvis med vand når skyllet igennem filteret og til sidst opløses. Salt består af natrium og klor. Når passeret salt chlorinator generator, molekylerne er delt fra hinanden, og naturlige klor føjes derefter til vandet.

•Rengør salt chlorinator generator til at forhindre blokering fra en calcium oprustning. Dette bør ske, hvis generatoren at larme men ikke fungerer korrekt. Blokering kan forhindre vand og salt i blande sammen ordentligt. Nogle digitale generatorer kan indikere når det er tid til at teste for oprustning, men rutinemæssig vedligeholdelse skal udføres månedlig. Også kontrollere den generator vigtigste celle ved at fjerne elektrode dirigenter. Ren dirigenter med et surt rengøringsmiddel til at fjerne rust eller snavs.

•Kontrollér den digitale udlæsning udstillet generator. De fleste modeller har en simpel udlæsning skærmen, der er placeret på kontrolpanelet. Kontroller, at flow censor fungerer korrekt. Censor angiver når vandet passerer gennem i en aktuel og når salt og klor skal opdeles. Et funktionssvigt censor kan forårsage generator til at drive ineffektivt.

•Test slanger forbinder generatoren til at pumpe for utætheder. Sikre alle spændebånd tæt for at sikre, at der er nogen huller mellem enderne af slanger og enhed. Gamle, revnet slanger bør udskiftes.

Tips & advarsler

  • Når de opererer korrekt, kan salt chlorinators forhindre vækst af alger.
  • Tag generator før afmontering dele til beskyttelse mod elektrisk stød.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com