Hvordan til at skære igennem Blacktop

April 7

Når du installerer et dæk på dit hjem eller gøre nogle andre forbedringer i nærheden af din indkørsel, skal du muligvis fjerne små portioner af blacktop. Du kan skære igennem blacktop med en rundsav og en speciel diamond asfalt klinge. Diamantklinger asfalt er tilgængelige på hjem forbedring centre i både våde og tørre cut. Mest almindelige projekter kræver kun en tør klippe blade. På grund af blacktop vægt er det en god idé at have en ven hjælpe dig med at flytte de udskårne stykker.

Instruktioner

•Mark området du er gennemskæring med et fedt mærke eller anden mærkning mekanisme. Grave rundt i kanten af blacktop med en lille haven skovl at finde tykkelsen af asfalt.

•Juster dybden af rundsav dæk. Der er en knop på de fleste Rundsave nær den bageste del af saven. Drej knappen mod uret og skubbe så dækket mod øverst del af saven. Du vil klinge dybde under dæk skal dybden af blacktop. Drej dæk justering knappen med uret for at fastgøre den på plads.

•Tag på din læder arbejdshandsker, beskyttelsesbriller og en støvmaske. Sæt netkabel, rundsav i en elektrisk forsyning. Placer blade 2-inches over et hjørne af dit varemærke i blacktop.

•Squeeze på aftrækkeren på saven og tillade blade til at nå op på fuld hastighed. Blidt lavere bladet i blacktop på dine markeringer og begynde at skære. Skåret fra det ene hjørne til det modsatte hjørne. Når du har nået det modsatte hjørne hæve saw ud af blacktop og slip udløseren.

•Klippe de resterende tre sider ligesom du gjorde den første side. Hjørnerne er stadig fast i bunden af blacktop. Indsæt en kolde mejsel i saw stiplede linjer i nærheden af hjørnerne og tryk enden af mejslen med en hammer til helt gratis stykke af blacktop.

•Lift stykke af blacktop væk fra området, ved hjælp af en skovl eller koben til at lirke det op. Spørg en ven til at hjælpe dig med at bære blacktop til et område for bortskaffelse.

Tips & advarsler

  • For store stykker af blacktop over 2-fødder square, skåret blacktop i flere brikker til at fjerne.
  • Hvis skære større dele af indkørslen, leje en brolægger sav fra et byggemarked center. Brolægger Save er større og bedre i stand til at håndtere store arbejdspladser. Din udlejning agent vil rådgive dig om den korrekte brug af deres brolægger så.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com