Hvordan man kan spare blomster

March 8

Grunde til at gemme blomster vifte fra planlægger at bruge dem i kunsthåndværk til ønsker for at bevare mindet om en prom eller bryllup. Der er en række forskellige måder at spare blomster, afhængigt af deres størrelse, form og stil. Her er tre metoder til at gemme dine blomster.

Instruktioner

Nemme måder at gemme dine blomster

•Tør dem ordentligt. For at forhindre mug eller rådner, skal alle blomster tørres.

•Air tørre blomster. Sørg for at du fratage nogen døde blade, der kan rådne. Hvis blomsterne er løs, band samle dem i små klaser, og gummi stænglerne sammen. Hænge op og ned i et køligt, tørt og mørkt område som et skab, og lad dem tørre i 2 eller 3 uger afhængig af tykkelse stængler og blade.

•Brug silicagel tørremiddel. Nogle blomster, såsom corsager og bryllup buketter, kan tørres ved hjælp af et tørremiddel som silica gel til bedre bevare deres naturlige farve og form. Kiselgel er tilgængelige på haven Centre og håndværk butikker. Udfylder en tørring boks halvt fyldt med gel, placere blomster på det, og derefter forsigtigt dækker alt med gel. Placer boksen i et varm, tørt område, og lad det sidde i 1 til 3 uger.

Kortindgangsdør din lokale blomsterhandler. Nogle blomsterhandlere tilbyde tørring tjenester, når det kommer til bryllup buketter, og vil tage sig af ordentligt tørring din buket og placere det i en hukommelse kassen for permanent opbevaring.

•Vælg hvad du vil gøre med dem. Hvis du planlægger at bruge din blomster til craft-projekter, gemme dem på et køligt sted i genlukkelig containere eller Lufttæt baggies, indtil du er klar til at bruge dem. Dem af erindringer, som en corsage, holdes bør opbevares i en lufttæt kasse med en pakke af silicagel, og opbevares på et køligt tørt sted.

Tips & advarsler

  • Forvent blomster at tabe en vis mængde af deres levende farver, som de tør. Nogle blive mere farverige end andre.
  • Hængende blomster hovedet tillader stængler at stivne og holder blomsterne står lige.
  • Hvis du bruger dine gemte blomster i dekorative skærme omkring dit hjem, skal du huske de får støvet ligesom alt andet. Men fordi de er skøre, de knækker let. Forsigtigt puff på dem til at blæse væk støv, eller placere dem foran en lille ventilator på sin laveste indstilling at blæse støv ud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com