Sådan fjerner badeværelse hane håndtag

April 10

Sådan fjerner badeværelse hane håndtag

Badeværelse hane håndtag kommer i mange forskellige stilarter. Men de alle dybest set tillægger vandhanen med en enkelt skrue. Når skruen er taget, kan vandhanen håndtagene fjernes. Vandforsyningen skal være slået fra til at undgå, at vand sprøjtning ud af vandhanen, når håndtagene er slukket. Hele opgaven om at fjerne hane håndtag i et badeværelse er udført i kun minutter.

Instruktioner

•Look under vasken og afgøre, om der er enkelte lukkeventilerne. Hvis ja, slå hver afspærringsanordning hele vejen med uret for at slukke vandforsyning til vandhanen.

•Locate skruen, der holder på vandhanen håndtagene. Nogle gange er der knap caps, der dækker skruerne. Knappen caps vil undertiden har bogstavet C og H på dem til den varme og kolde vandhaner. Brug en flathead skruetrækker til at lirke ud knappen hætter til at afsløre skruer på hanerne.

•Anvend en Phillips-head skruetrækker til at skrue skruen på hver tap, der holder på håndtagene. Trække off håndtag i hånden. Hvis håndtagene sidder fast, skal du bruge et par af slip-joint tænger til at forstå dem og trække dem ud af vandhanen stilken.

Tips & advarsler

  • Beskytte hane håndtag af draperinger dem med en klud inden snuppe dem med slip-joint tænger.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com