New Zealand haveplanter

March 12

New Zealand haveplanter

Øen nation i New Zealand strækker sig for mere end 1.000 miles fra nord til syd. Latitude variationer oprette forskellige klimaer og økosystemer, som giver mulighed for en bred vifte af flora fra den ene ende af landet til den anden. Faktisk er mere end 75 procent af New Zealands planteliv unikke til nationen. Når plantning en New Zealand have, vælge arter native til din region for de bedste resultater, som indfødte planter er naturligt tilpasset de lokale skadedyr og klima.

Puka

Hvis du ønsker at tiltrække fugle og sommerfugle til din have, plant vinter-blomstring, bær-producerende arter. Puka (Meryta sinclairii), et stedsegrønt træ, der når op til 19 fod, blomstrer med små grønne blomster fra August til April og producerer skinnende, sort frugt. Plante puka i gårdhave Potter eller i veldrænet havejord, helst i halvskygge. Puka trives i kystnære områder i det nordlige Island.

Træ Dahlia

Træ dahlia (Dahlia imperialis), en blomstrende staude, når op til 16 fod. Denne hurtigt voksende plante udstyret med store blade og store lilla blomster med lyse gule Centre. Blomster blomstre i sent efterår. Træ georginer modstå lys frost men er tilbøjelig til at brud i kraftig vind. Træ georginer foretrækker fuld sol og veldrænet, fugtig jord. Planten vokser overalt i New Zealand.

Hummer klo

Hummer klo (Heliconia humilis) er en tropisk plante, der trives i de semi-tropiske klima i det nordlige North Island. Planter vokse op til 95 inches høj. Dyrke hummer klo udendørs i varme sommermåneder og flytte indendørs om vinteren. Planterne producerer levende, spidse røde blomstrer i sommeren og igen i efteråret. Hummer kløer foretrækker veldrænet jord. Holde dem i fuld sol, da de ikke kan tåle kulde.

Klatring hortensia

Klatring hortensia (Hydrangea anomala) er en løvfældende klatring vin. Planterne vokser op til 49 fod lang med en 16-fods spredning. Plante langs en stærk espalier, væg eller træ. Klatring hortensia blomstrer med små, duftende hvide blomster i slutningen af foråret og sommeren og foretrækker en del skygge til fuld sol, medium-våd jord og hyppig vanding. Når der oprettet, klatring hortensia kræver meget lidt vedligeholdelse og vokser over hele landet.

New Zealand lilla

New Zealand lilla (Heliohebe hulkeana) er indfødte til østkysten af Sydøen. Denne stedsegrønne busk producerer sprays af lys lilla blomstrer i foråret. At nå næsten 3,5 fødder i højde, plante New Zealand lilla i veldrænet jord og fuld sol. Planten trives på steder med luftbevægelse, men ikke kan tåle frost.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com