Højden af Switchgrass

03/15/2015 by admin

Højden af Switchgrass

Også kendt som højt panik græs, vilde redtop og thatchgrass, switchgrass (Panicum virgatum) er en varm sæson, flerårig græs karakteriseret ved en stiv, opretstående vane og længe frø toppe. Switchgrass er dyrket som foder til dyr som får, køer og heste og kan bruges til erosion control og genplantning projekter.

Størrelse

Switchgrass vokser i store klumper, nå højder mellem 3 og 6 feet tall. Græsset producerer fladt, blanke blade, der kan være op til 1/2 tommer bred og 30 inches lang. Græsset sender op 10-tommer blomst toppe består af uanselige blomster accent af lilla røde støvknapper. Græsset producerer gennem underjordiske stængler, der danner en tæt sod. Rødderne af planten kan vokse til at være så længe som 10 fod i nogle steder.

Sorter

Flere switchgrass sorter er tilgængelige i den børnehave handel. Kultivarer omfatter Shenandoah, en sort, som producerer røde blade, der gradvist bliver til en dyb Bourgogne, blå-farvet Dallas Blues og Heavy Metal, en oprejst sort, der producerer blålig-lavendel blade dækket i en hvid, metallic-lignende voksagtig bloom. Blade til sidst bliver gule og frø hoveder er Bourgogne. Andre sorter omfatter rød-bladet Rehbraun, som vokser til 3 til 4 fod høje og Haense Hermer, en pink-blomstrede, Bourgogne-bladet sort.

Beliggenhed

Switchgrass er en indfødt i de Forenede Stater, vokser i våde og tørre enge i Midtvesten og savanner i det østlige USA. Græsset findes ofte vokser ved siden af jernbanespor og grus barer og flodbredder. Græsset kan være dyrket i USDA zoner 4 til 9, hvor det vil vokse i fuld sol eller halvskygge. Græsset foretrækker fuld sollys. Planter, der dyrkes i delvis skygge kan miste deres yndefuld form og selv vælte.

Kultur

Switchgrass kan tilpasses til en bred vifte af jord, producere sin bedste vækst i dybe, sandet loams. Græsset er tolerant over for moderat jord saltholdighed og kan håndtere en pH varierer mellem 4,5 og 7.6. Planten vil lide hvis dyrkes i en tung lerjord. Etablerede switchgrass kan drage fordel af en årlig dosis af gødning. Switchgrass kan formeres ved frø, men det vil ofte selv frø og danne tætte kolonier på sin egen.

Relaterede artikler