Hvordan kan jeg slippe af feltet mus Under mit hus?

March 16

Hvordan kan jeg slippe af feltet mus Under mit hus?

Feltet mus kommer inde når vejret bliver koldt, invaderer dit hjem og plads. De kommer ind gennem små revner og åbninger, der er i dit fundament og endda komme gennem dørene. For at forhindre musene i at komme ind på alle, løse alle revner i dit fundament og sikre alle døre og vinduer ved at tilføje tætningslister. Men hvis du allerede har mus under dit hjem, du mest sandsynligt kender dette fordi de er også inde i dit hjem. Der er måder at slippe af med dine uønskede besøgende, sammen med skridt du kan tage for at holde dem væk til gode.

Instruktioner

Afsløring

•Look for mus ekskrementer i vigtigste levende områder. Mus ekskrementer er lille, omkring 1/8-inch lang og sort. Hvis du finder ekskrementer, der er større end dette, kan du have en rotte angreb. Kontrollere hele dit hus for at afgøre, om angrebets omfang er generel eller mere lokaliserede til visse dele af dit hus.

•Look for mus fodspor og hale træk mærker i støv og fnug på gulvet. Dermed vil hjælpe dig med at bestemme deres niveau af aktivitet. En masse prints og træk mærker vil foreslå tilstedeværelsen af mange mus. Hold en lommelygte på gulvet i en lav vinkel (5 til 10 grader). Du vil kunne se spor og fodspor af skyggerne lys vil hjælpe producere.

•Kontrollér mad opbevaring og regelmæssig lagerområder (pantry, vaskerum, toiletter) for tegn på de seneste tygge. Mus bruger pap og papir produkter til at bygge reder.

Forebyggelse

•Sæt en støv maske til at beskytte dig selv. Indtast din krybekælder og begynde at søge efter mus aktivitet (ekskrementer, fodspor, hale træk mærker).

•Sæt giftige agn pellets eller agn blokke i områder, der viser en masse aktivitet. Også, placere agn i hjørner, langs fundamentet vægge, og i nærheden af andre eventuelle skjule sted.

•Rengør din regelmæssig beboelsesrum, og bevare renlighed i et stykke tid når du forsøger at slippe af med en mus infestation. Ren retter straks; Sørg for, at papirkurven er taget ud; holde udslip ryddet op---selv vand; holde gulve og alle andre overflader, køkken crumb-fri; og rydde op efter kæledyr straks. Pet afføring er en fødekilde for mus.

•Sæt mus agn i hele de høje aktivitetsområder i din stue. Brug snap fælder krogene med jordnøddesmør nær mad opbevaring områder for at forhindre gift eksponering. Tjek de forgiftede områder og fælder regelmæssigt for tegn på yderligere aktivitet.

Tips & advarsler

  • Hvis du se mus kører gennem dit hjem, kunne niveauet af skadedyrsangreb du behandler være betydelige. Hvis du ser en mus i løbet af dagen, kunne der være 20 til 40 andre mus gemmer sig i hele dit hjem. Hvis du ser to eller flere, kan der være flere end 50 andre mus, lurer rundt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com