Materialer til Pletfjerning på dæk

04/13/2013 by admin

At fjerne dæk pletten tager en række forskellige materialer, redskaber og tid til at sikre, at alle pletter i skoven blev fjernet korrekt og træ, selv ikke er beskadiget. Pletten er normalt fjernes fra et dæk, når dækket er bliver remodeled og en ny jakke af pletten føjes til det. Med de rette værktøjer og viden om hvordan dæk pletten er fjernet, kan denne hele proces gøres i et par timer.

Rydde dæk

Den første ting, der skal gøres ved at fjerne dæk pletten er at fjerne alle snavset eller andre materialer, som er på dækket sig så at pletten kan fjernet korrekt. Når alle møbler eller genstande er blevet fjernet fra dæk, bør en kost anvendes til at feje snavs og eventuelle blade eller små bidder af snavs, der kan hæmme processen til fjernelse af pletten. Feje dækket grundigt, om tre eller fire gange, eller indtil det ser ud som om det ikke kan fejes længere. Visse pletter og andre ting, der har samlet sig på den træ dæk, sig vil blive fjernet i løbet af denne proces.

Dæk rengøring løsning

Anvende en dæk plet fjernelse løsning jævnt over hele dækket. Dette er et dæk stripper, som kan købes i mange isenkræmmere og effektivt fjerner pletter fra de fleste træ, uanset hvor længe pletterne har været der. En god måde at sprede dette dæk pletten stripper på dækket er at bruge en sprøjte eller en moppe og sprede det jævnt over dækket. Lad det stå i 10-15 minutter.

Højtryksspuler eller haven slange

Efter dæk pletten stripper har afvikles på plads, bruge en kraftig strøm af vand på træ, så det kan tørre uden nogen gamle dæk pletten eller stripper kemikalier. En højtryksspuler er ideel til dette da det vil effektivt få alle pletten og stripper ud af træ dækket med en god gang over. Men disse kan være dyrt at leje medmindre jobbet virkelig fortjener det. Ellers kan en slange med en god sprøjte den bedste metode til at fjerne pletten og de kemikalier, du har anvendt for at fjerne den. Når det har alle vaskes væk, tillade dæk til tørre og beskytte det mod elementerne ved at sætte tarps over det, før du re-plet eller reparere det dagen efter.

Relaterede artikler