Hvordan vokse abrikos træer fra frø?

04/13/2013 by admin

Hvordan vokse abrikos træer fra frø?

Abrikoser er en af flere frugter som ferskner og nektariner, der vil vokse rigtigt moderplanten når fremstillet af frø. Stratifying et frø fra frugt er et nøgleelement i danner et vellykket træ. Frø bør komme fra den bedste frugt for at producere god frugt når fuldt udvokset. Frugtproduktion generelt tager tre til fem år, og frø er bedst træffes fra frugten seks til otte uger før den sidste frost.

Instruktioner

•Rinse pit grundigt for at fjerne enhver frugt stadig klamrer sig til den. Sæt den på en tæller til helt tørt.

•Sæt pit i en vice og øge pres langsomt indtil det revner nok til at få frøene. Hvis ingen vice er tilgængelige, stå pit op på en hård overflade og tryk med en hammer, indtil det revner.

•Fyld en container med lunkent vand og Placer frø indeni. Lad dem trække natten over.

•Fyld en krukke med potning jord op til en tomme fra toppen og tilsæt vand nok til at fugte det hele vejen ned. Tryk frøene i jorden og placere en låg på krukken inden du sætter det på nederste hylde i køleskab.

•Kontrollér frøene efter at de har vaeret koelet i en måned. Hvis du ikke kan se rødderne, læg dem tilbage i køleskabet til en anden måned. Fortsætte denne indtil rødderne er set.

•Plant planter i en høj kvalitet pottemuld, når rødderne vises. Holde jorden fugtig, men ikke alt for fugtigt og beholderen anbringes i et område, der modtager lys, filtreret lys for størstedelen af dagen. Plante udendørs i det tidlige forår efter den sidste frost.

Tips & advarsler

  • Plantning planter i en engangs beholder som en 2-liters flaske med toppen afskåret gør omplantning dem uden for lettere. Bare skære plast væk og plante rødder og jord.

Relaterede artikler