Hvor hen til oprette en en Hayward Pool Filter

April 15

Når du installerer en Hayward patron pool filter, skal du sørge for at give dig masser af plads til at arbejde omkring, servicere og reparere det senere. En af de mest almindelige fejl i swimmingpool udstyr, installation fortrængning komponenter for tæt på hinanden, hvilket gør det vanskeligt at komme til alle dele til at vedligeholde og reparere dem senere.

Instruktioner

•Understand vej vandet løber gennem ordningen udstyr. Den første komponent er den pumpe, der trækker vand fra poolen, så skubber den i filteret, den anden komponent. Vandtrykket tvinger vandet ind i filteret tanken og gennem ydersiden af Hayward patroner til at fjerne alle legemer ned til 5 mikron. Efter at have passeret gennem blækpatronerne, vandet strømmer gennem den centrale indsamling manifold inde i filteret og ud gennem udstrømning rør. Eventuelle andre komponenter, som varmer, kommer altid efter filteret før han vendte tilbage til pool gennem linjerne retur.

•IDENTIFY tilstrømningen og udstrømning havne i bunden af filteret tank. De er mærket "Indstrømning" og "udstrømning" eller blot "i" og "out." Prime og lim et 90 graders PVC montering på stub rør stiger fra toppen af pumpen. Efterlad masser af plads til at få adgang til pumpe låget for at rense pumpe kurv når det er nødvendigt. Sørg for, du vil også have plads til at arbejde på og fjerne den motor og elektriske montering på bagsiden af pumpen til senere reparationer.

•Tag et gevind mandlige adapter og wrap tråde med Teflon tape. Indsæt den montering gevindende i filterets indtag port og hånd spænd. Udfør stramning med en rørtang. Tage et andet gevind mandlige adapter, og forberede og tråd det i filterets udstrømning porten på samme måde.

•Lay, PVC-rør og nok udstyr til at køre fra pumpen til det filter tilgangen port. Efter omhyggeligt måle og skære PVC rør sektioner, prime og lim alle sektioner og fittings sammen for at tilslutte pumpen til filteret. Brug så få fittings som muligt for at minimere antallet af sving i linjen. Hver 90-graders montering reducerer vandstrømmen lidt.

•Løsn filter tank band og fjern top halvdelen af filter tank. Kontroller, at blækpatronerne sidder sikkert inde i filteret. Inspicere filter tank pakning for at forsikre, at det er sat rigtigt for at forsegle de to halvdele af tanken sammen. Sætte filteret sammen igen og spænd tank band. Installere trykmåler og luft frigivelse ventil i de fittings med gevind på toppen af filter tank. Brug Teflon tape på trådene til at sikre en god tætning.

•Sæt en sektion af PVC-rør til gevind mandlige adapteren er knyttet til det filter udstrømning port. Bestemme længder af PVC linje og antallet af fittings nødvendigt at knytte filteret til den næste komponent eller returledning røret hvis der er ingen andre komponenter efter filteret. Måle og skære dele, så prime, lim og Deltag i rør sektioner og fittings til at fuldføre forbindelserne.

•Tillad alle samlinger til tørre helt i flere timer eller natten over. Start pumpen og se for utætheder fra leddene eller filteret. Det sidste trin i processen er at åbne luft frigivelse ventil for at rense filter akvarium i luft, så patronerne kan filtrere korrekt.

Tips & advarsler

  • Kontrollere læsning på trykmåleren efter udrensning luft fra tanken. En ren filtre løber på omkring 12 pounds af pres. Når trykket stiger til 20 pounds, er det på tide at rense filteret.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com