Sådan Care for hestehale Palm spirer

April 19

Hestehale håndfladen eller Beacarnea recurvata er en interessant arkitektonisk plante til hjem interiør. Det er ikke faktisk en palme, selv om det har en form svarende til disse planter. Relateret til yucca, er hestehale palm en saftige plante med en caudex eller hævede stammen område hvor det gemmer vand. Stammen er ru og ligner elefant huden med en TOT magnetisek slank løv spiring ud af toppen og undertiden laterale spirer. Hestehale palms er hjemmehørende i Mexico og er meget tørke tolerant. Stammen kan opbevare vand i op til et år. Dette er en langsomt voksende plante, der kan formeres fra frø eller ved at fjerne forskydninger.

Instruktioner

•Plant hestehale håndfladen i en gryde med veldrænet jord. Potten bør kun 3 til 4 inches større end den bredeste del af caudex. Hestehale palms gøre godt i en blanding af to dele pottemuld og en del sand. Det største problem denne let-til-pleje-for anlægget er over vanding, hvilket betyder, at yde en veldrænet jord er afgørende. Vær omhyggelig med at begrave kun rødderne af den vigtigste anlæg og ikke kompensationskøb eller spirer.

•Placer anlægget i en lys solrig placering hvor temperaturerne er 65 til 80 grader Fahrenheit. Hestehale palms kan tåle lys fugtighed men fuld sol og varme temperaturer er et must. Spirer er kompensationskøb født på siderne af anlægget. Pleje skal tages til at holde dem i lyse, men indirekte lys, så de ikke brænder.

•Kapacitet en hestehale palm dybt i foråret og sommeren, men lad det derefter fuldt tørre ud før kunstvanding igen. Planten kun skal vandes en gang eller nogle gange slet ikke om vinteren. Se blade til visnesyge eller gulfarvning og derefter anvende vand. Spirer vil samle hvad de har brug for fugt fra moderplanten.

•Separat spirer fra overordnet plante for at starte nye planter. Brug en ren skarp kniv og skær dem ud de vigtigste stilk. Dyppe enderne i en rode hormon. Plant dem i individuelle Potter fyldt med sphagnum og tåge Mosset, indtil det er jævnt fugtig.

•Kontrollér en sphagnum mos grødomslag som et alternativ til at skære spirer off de vigtigste plante. Dette kaldes luft lagdeling. Fugte mos og trykke det i rundt i bunden af offset eller spire. Tillad moss at tørre ud og derefter tåge det. Dot dette gentagne gange over flere uger, indtil du ser rødder begynder at danne. Afbrød spire og plante det i pottemuld og sand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com