Ofte stillede spørgsmål om frugttræer

April 21

Frugttræer er både pynt og egnede til placering i en frugthave. Disse typer af træer tage en hel del arbejde at dyrke og holde sund, men indsatsen er værd. En sund frugttræ vil producere en rigelige afgrøder af frugt, når den modtager ordentlig pleje. De fleste frugttræer kræver krydsbestøvning at producere frugt, så du kan være nødvendigt at plante mere end én.

Hvornår skal jeg plante mit frugttræ?

Du kan plante et frugttræ i løbet af efteråret, hvis du bor i et klima, der oplever milde vintre. Det giver rødderne en chance for at vokse i løbet af vinteren og til at danne en solid rod struktur. Hvis din klima oplever hårde vintre, er det bedre at vente indtil forår og efter den sidste hårde frost i dit område at plante en ny frugttræ. Rodsystemet vil være sikrere fra frostskader.

Hvilken Type af jord bruger jeg til plante et frugttræ?

Test din jord inden plantning et frugttræ. Jordens pH-værdi skal være mellem 6 og 6.5 før plantning. Sandet lerjord eller ler jord virker bedst. Lerjord jord består af sand, silt og ler. Det er afgørende at vælge en plantning site og jord, der dræner godt. Frugttræer plantet på bunden af en skråning vil sandsynligvis modtage for meget vand.

Hvordan plante et frugttræ?

De fleste børnehave stock har rødderne fri for jord, så det er vigtigt at plante din frugt snart efter du køber det fjerne enhver græstørv på webstedet, og grave et hul, der er dobbelt størrelse af rodklumpen. Trim off beskadiget eller ekstra lange rødder. Placer træet ind i hullet og sikre, at enhver grafts over jordens overflade. Fyld hullet med jord og muld, så vand træet grundigt.

Hvornår beskære min frugttræ?

Beskære toppen af træet frugt lige efter udplantning balance rod og træ vækst, ifølge Virginia State University andelsselskab forlængelse. De fleste frugttræer reagerer godt på beskæring lige inden vækstsæsonen i foråret. Beskæring nedskæringer vil har helbredt, efterlader træet sundt og klar til at producere en rigelig høst af frugt. Lys sommer beskæring bruges ofte til at forme frugttræer, efter at de har produceret frugt og til fjernes uønskede side vækst.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com