Virkningerne af sukker vand på Mung bønne planter

04/22/2013 by admin

Virkningerne af sukker vand på Mung bønne planter

Planter kan oprette deres egne sukker gennem fotosyntese, fra lys, vand og luft. Under normale vækstbetingelser behøver planter simpelthen ikke ekstra glukose. Hvis en bælgplante som en mung bønne plante er visne, det er ikke at modtage de næringsstoffer den har brug for, eller kan det gøre dem. Ifølge Petrik laboratorier, sukker anbefales ikke som en jord ændring, men vanding med en sukker-vand løsning kan kvikke en plante tilbage op selv om det ikke er en langsigtet svar på problemet.

Recovery fra visnesyge og dehydrering

Mung Bønner er almindeligt dyrket deres spirer, der er sprød og god i salater. Voksende spirer har brug for en stabil forsyning af lys og vand, og hvis de ikke får det, de vil hurtigt visner. I denne begivenhed, vil en knivspids eller to af rørsukker opløst i en kop vand give dem et ryk, leverer de sukkerarter, som visne blade ikke kan producere gennem normale fotosyntese. Søger hurtig tegn på bedring: rehydreret stængler og dybere grønne blade.

Levende, kraftig vækst

Mung Bønner lov til at vokse ud af spire scenen som vokser i veldrænet, sandede jord. De kan nå en højde på 24-30 inches, producerer klynger af bønne bælg. Jord, der er alt for sandet kan ikke tillade mung bønne rødder til at absorbere vand nok, især hvis du vand sjældent. Give tilstrækkelig fugt, og vand med en sukkeropløsning ikke mere end en gang om måneden at vedligeholde frodige vækst. Lidt tilsat sukker vil ikke påvirke smagen af mung bønner.

Rådne og plante død

For meget af en god ting kan forårsage problemer for spirer og modne mung bønne planter ens. Vanding for ofte med sukker vand, eller at sætte for meget sukker i løsningen kan dræbe hurtigt. Planter med en sukker overdosis bliver brune, bløde og har en ubehagelig lugt. For meget glukose i jorden vil også tiltrække bakterier, svampe og insekter, forårsager en lang række forskellige problemer for de andre planter i din have.

Relaterede artikler