Hvordan kan du damp noget?

April 23

Hvordan kan du damp noget?

Mange mennesker udnyttelse af kraften fra damp til at rense, desinficere og fjerne rynker fra tøj og sengetøj. Ud over at være hurtig og effektiv, er rensning med damp kemikalie-fri, hvilket gør det et godt alternativ for personer, der ønsker et grønnere måde at opretholde deres hjem. Før du bruger en damper, men er det vigtigt at sørge for, at materialet kan håndtere fugt og ekstremt høje temperaturer.

Instruktioner

•Forbered område at blive dampet. Hvis du er damp - hælder et gulv, pick up, legetøj, flytte tabeller og gulv lamper ud af vejen og gøre sikker på ledninger er fra gulvet. For hårde badeværelse overflader såsom bordplader og flise, declutter overflader vil du rengøring.

•Ansigt over området for at være dampet hurtigt med en støvsuger eller en våd klud til at fjerne så meget snavs, støv, dyrehår og snavs som muligt. Dette vil gøre Damprensning processen mere effektiv og vil forhindre den dampende pad bliver beskidt for hurtigt. Hvis damp renere du bruger ikke har en polstret overflade, ønsker du at rengøre overflader mere flittigt forud for dampende. Disse dampskibe er fantastisk til desinficering og miste bebyggede snavs, men vil ikke fjerne snavs, støv eller snavs fra hårde overflader.

•Fyld din damprenser med vand og tænde det, så vandet kan varme op. Når du se, at det producerer damp, gå over de overflader du damp og desinficeres med damp renere. Mens du arbejder dig vej på tværs af et gulv, bordplade eller anden overflade, bevæge sig langsomt og målrettet for at du få hver tomme af overfladearealet og fjerne så mange bakterier og snavs partikler som muligt.

•Kontrollér dysen eller pad renere regelmæssigt for at sikre det stadig producerer damp. Mange enheder har også indikatorer til at advare dig, når enheden skal genfyldes. Refill damp renere med vand efter behov indtil jobbet er fuldført.

•Tillad overflader til at tørre helt. Hvis der er en masse fugt tilovers efter Damprensning, kan du tørre det af med et rent håndklæde.

Tips & advarsler

  • Damp rense udstoppede dyr, puder og sengelinned til at fjerne støv og andre fælles allergener.
  • Hvis du ønsker at damp tøj, Sørg for du bruger en damper, specielt designet til tekstiler. Disse dampskibe er normalt udstyret med temperatur målere til at garantere sikkerheden af stoffet.
  • Undgå at bruge damp på sarte materialer som silke, velour, tynd plast eller ulukkede gulvbelægning. Hvis du har nogen bekymringer om, hvorvidt dampen vil skade et element eller overfladen, teste det første i en inconspicuous område for at sikre ingen skader opstår.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com