Hvor hen til skrap Wire Under kabinet lys

April 24

I de fleste moderne køkkener, belysning er den ene ting, der har tendens til at lide mest, og i et rum fuld af knive, dimness ikke præcis hvad du vil have. God belysning kan øjeblikkeligt forvandle et normalt mørke køkken til en, der er sikrere, mere effektiv og bare plain bedre ud. Installation af under-kabinet lys er en af de mest effektive måder til at opnå disse resultater. Og mens det kan tage lidt længere tid, hårdt ledninger kabinet lys vil give dig mere holdbare, mere pålidelig belysning end ved hjælp af dårligt konstrueret batteridrevet lys.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der driver forretningen hvor du arbejder. Brug spænding testeren til at kontrollere strømmen er slukket til stikkontakten.

•Løsn og fjern forretningen dække plade. Skru de to skruer, der sikre outlet til boksen væg og trække forretningen. Teste ledninger igen for spænding, og frakoble ledningerne fra stikkontakten, hvis de ikke transporterer spænding.

•Hold dobbelt-bande gamle arbejde box ansigt-første op mod den eksisterende væg boks. Sørg for, at hjørnerne mødes og derefter skitsere dobbelt bande boks på væggen ved hjælp af blyant. Skåret ud den skitserede område ved hjælp af drywall saven.

•Fjern den eksisterende væg boks af nysgerrige det fra stutteriet med en skruetrækker eller flad brækjern. Sørg for outlet's ledninger ikke falde ned inde i væggen.

•Drill et hul gennem muren (ved hjælp af rutinen og en 1/2-inch spade smule) direkte under bunden af kabinettet og lige over hvor du vil installere switchen.

•Når NM kabel gennem det borede hul og nå din hånd op inde i væggen, hvor du udvidet hul til boksen dobbelt bande. Du bør kunne få fat i kablet. Når du fange det, træk det ned og gennem den nederste adgang hul.

NM kabel står for ikke-metalliske kabel. Dette er den beklædt kabel, der huser den enkelte sort, hvid og formalet ledninger for kører kredsløbet. Det kaldes ofte "Romex."

•Disassemble af under kabinet armatur og holde sine boliger op mod undersiden af kabinettet hvor du planlægger at installere den. Skub den frem så det er butted op mod regeringens forreste kant. Fastgør det til undersiden af kabinettet ved hjælp af de skruer, der blev leveret med armaturet.

•Tryk ud knockout placeret på den bageste del af armaturet boliger ved hjælp af en flad-head skruetrækker og en hammer. Indsæt en NM stik gennem knockout hul gevind brystvorten og sikkert det på plads med sin låsemøtrik. Før stramning spændemøtrikken ned, Placer NM stik så klemme skruer vendt nedad. Løsn de to klemme skruer.

•Klippe NM kabel-så du har nok at arbejde med (omkring 12 inches af kabel skal være tilgængelige fra begge de nederste adgang hul og hvor kablet går ind armaturet). Slide kabel gennem NM stik indtil kablet er stram op mod undersiden af kabinettet, så spænd kablet klemmer ned.

•Strip beklædningen væk fra NM kablet, der er på indersiden af armaturet. Dette gøres bedst ved udskæring kappe med en skarp kniv og derefter trække det fra hinanden. Skære væk overskydende ydre kappe og papir isolering så kun de sorte, hvide og formalet ledninger er i armaturet.

•Sæt den eksisterende kredsløb for forretningen og den nye linje for kabinet lys ind i gamle-arbejde dobbelt-banden boksen og sæt boksen inde i det hul, du klipper i væggen. Gøre det niveau og spænd de to skruer (en i hvert hjørne) for at engagere de vinger, der vil holde det på plads.

•Tag beklædningen fra NM kabel i boksen væg.

•Klippe to 6-tommer længder af sort og jord ledning og en 6-tommer længde af hvid ledning, og strip 3/4-inch af isolering fra begge ender af alle af dem ved hjælp af wire strippere.

•Tilslut et af længder sort ledning til mørk-farvet, line-side terminalerne på GFCI stikkontakt, du har fjernet tidligere. Tilsluttes de sølv, line-side terminal på GFCI længden af hvid ledning, og tilslutte en længder af jordledningen til den GFCI jorden skrue.

Hvis GFCI stikkontakt var fodring andre forretninger, ville så det have haft en sort og hvid ledning tilsluttet belastning side når du afbrudt det. Hvis det var tilfældet, Tilslut den sorte ledning (i boksen væg), der rejser til den næste outlet til mørk-farvet, load-side terminal, og den hvide ledning til sølv belastning-side terminal.

Dette vil efterlade dig med de vigtigste fødeledning (sort, hvid og jorden) og det kabel, der er på vej til armaturet inde i boksen væg (også en sort, hvid og jorden).

•Tag det andet sæt af 6-tommer længder af sort jord ledning og forbinde jordledningen til jorden skruen på switchen og den sorte ledning til linje side terminal på switchen.

Twist alle jorden ledninger (tre i boksen væg, den ene fra GFCI og den ene fra switchen) sammen og fastgør dem med en stor ledning stik. Skubbe jorden ledninger så dybt ind i kassen som muligt.

•Twist hvidt ledning fra GFCI til tre hvide ledninger i boksen væg og sikre dem sammen ved hjælp af en wire-stik.

•Twist den sorte ledning fra GFCI, den sorte ledning fra switchen og den sorte ledning fra vigtigste foder kredsløb sammen og sikre dem ved hjælp af en wire-stik. Der bør kun være en sort ledning til venstre i boksen væg, (den, der sker til armaturet). Tilsluttes det resterende skruen på switchen.

•Sno både GFCI og switch terminaler med elektrisk tape og sikre dem begge til boksen væg med skruer leveres og installeres dækpladen.

• Tilslut sort ledning i armaturet boliger til den sorte ledning på armaturet er socket bar ved hjælp af en wire-stik Tilslut den hvide ledning i armaturet boliger til den hvide ledning på armaturet er socket bar ved hjælp af en wire-stik, og tilsluttes Armaturet er grønt stel skrue jordledningen.

•Skru socket bar i sted ved hjælp af de medfølgende skruer og installere den fluorescerende rør og lygteglasset dække.

•Drej effektafbryderen tilbage på og flip kontakten for at få vist dine nyligt lysnede køkken.

Tips & advarsler

  • For at tilføje ekstra inventar, vil en anden knockout skal fjernes fra den oprindelige stativ, udstyret med en NM stik, og har et NM kabel fodret fra den første kamp til andet. Forbindelser er lavet sort til sort, hvid til hvid, og jorden skrue til jorden skrue.
  • Altid teste et kredsløb, der jo arbejder før du afprøve kredsløbet du gonna arbejde på. Dette er at sikre, at testeren fungerer korrekt.
  • Fejlfinding en kredsløb ofte betyder, at du skal teste live ledninger. Hvis du er bange eller usikker på din evne til at arbejde med live elektricitet, ring venligst en elektriker til at udføre dette job.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com