Hvordan du arrangerer Tøjvask tættest

04/26/2013 by admin

Hvordan du arrangerer Tøjvask tættest

Den begrænsede plads i en Tøjvask skab betyder, at din organisation, opbevaring og layout er nøglen i at maksimere området. En velorganiseret Tøjvask skabet tillader dig at effektivt vaske dit vasketøj. Størrelsen af skabet hjælper dig med at planlægge layout og organisation muligheder for ting som din vaske og tørretumbler ark. Andre overvejelser omfatter mængden af lys i skabet og den tilgængelige plads til folde vasketøjet, når tøjet er rene.

Instruktioner

•Measure vasketøjet skab så du er i stand til at afsætte plads til komponenter.

•Stack din vaskemaskine og tørretumbler på den ene side af skabet hvis de stables. Overveje at købe en stable vaskemaskine og tørretumbler, hvis det er i budgettet, eller hvis du har brug at købe en vaskemaskine og tørretumbler alligevel.

Hæng en closet stangen nær toppen af skabet i den resterende halvdel ved siden af stablede vaskemaskine og tørretumbler. Brug stangen til at hænge tøj, der vil gå i skabet.

•Installer en hylde over gardinstang. Brug denne hylde som en lagerområde til ekstra Tøjvask essentials.

•Installer en sektion af stock bordplade omkring taljen niveau under gardinstang. Bruge solide beslag til at holde bordplade på plads. Brug denne overflade til at folde vasketøjet, når det er tørt.

•Build hylder eller tilføje kabinet under bordplade til at holde Tøjvask essentials. Gøre hylderne langt nok fra hinanden til at holde små Vasketøjskurve for hvert familiemedlem, så du er i stand til at holde tøj adskilt.

Relaterede artikler