Er påske liljer enårige eller stauder?

April 28

Er påske liljer enårige eller stauder?

Hvert forår et nyt parti af påske liljer (Lilium longiflorum) ankommer lige i tide til deres navnebror ferie. Selv om mange mennesker behandle dem som enårige, hjemmeside blomsterhave pærer de er stauder til US Department of Agriculture plante hårdførhed zone 4.

Tidsramme

Professionelle gartnerier er eksperter i at tvinge påske liljer at blomstre lige i tide til påsken, om den falder i marts eller April. Som en staude, vil din påske lily sandsynligvis ikke blomstrer indtil juni eller juli i det følgende år.

Procedure

Holde din potteplante i hus ud af direkte sollys i et værelse, der er omkring 65 grader og kladder eller varmekanaler. Fjern folie eller plast beklædning omkring puljen, når du vand anlægget for at undgå at drukne din lily. For at nyde din påske lily som en flerårig, plante løgene sent på foråret jo er fare for frost overstået. Plant løgene omkring 3 inches under jorden og 12 til 18 inches fra hinanden.

Ekspert indsigt

For at sikre, at din påske lily overlever i endnu et år i koldere områder, beskytte det gennem vinteren. Texas Agrilife omfattende Service anbefaler en barkflis med halm, pine nåle, blade, kasser og tasker; fjerne når planten spirer om foråret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com