Hvor stor en Circuit breaker til ovn?

April 29

Circuit breaker størrelse for ethvert apparat, herunder elektriske ovne, cook-toppe og intervaller, afhænger af to ting: hvor meget strøm enheden trækker og størrelse wire forpligtet til at give aktuelt. Effektafbryderen er valgt at beskytte ledninger fra transporterer mere strøm end de er normeret til. Mængden strøm en ledning kan bære afhænger dens isolering type og diameter eller sporvidde af wiren.

Eksisterende ledninger

Hvis en ny effektafbryder skal installeres for et interval på en eksisterende kredsløb, vil størrelsen af nye effektafbryderen afhænge af størrelsen af wiren og typen af isolering på denne tråd. Interval kredsløb i mange ældre huse var kabelforbundet med 8-gauge wire.

Ældre ledninger herunder beklædt kabel ledninger var normeret til 60 grader Celsius. Ifølge nationale elektriske kode (NEC) tabel 310-16, kan 8-gauge ledninger normeret til 60 C bære op til 40 ampere strøm. Miniafbryderen til denne type af ledninger må ikke være større end 40 ampere.

Nye ledninger

Moderne intervaller er i stand til at bruge mere end 40 ampere af nuværende, som var den ældre standard for el-ovne og intervaller. De fleste nye bolig hus ledninger bruger beklædt kabel med isolering normeret til 90 grader Celsius. NEC også angiver, overtrukne kabel skal bruge 60-graders rating for wire ampacity, uanset af isolering rating.

Da moderne elektriske ovne og intervaller kan bruge mere end 40 ampere, skal den næste størrelse ledning være brugt, som er 6-gauge wire. Seks-gauge beklædt kabel kan bære op til 55 ampere, som dikterer den maksimale effektafbryder størrelse. Da El-ovn og rækkevidde ikke kræver så meget strøm, er 50-ampere breakers normen.

Bestemmelse af nuværende krav

De fleste apparat producenter vil angive kravene til ledningsføring i deres dokumentation for appliance. En anden kilde til denne information er lige på apparatet. Den nationale elektriske kode kræver, at apparater har et navneskilt, der angiver deres elektriske krav. Navneskilt angiver spændingen apparatet kræver og mængden energi det forbruger, i watt eller kW. Nogle gange givet ampere kræves også.

Ampere kan beregnes direkte fra spænding og watts eller kW. Divider watt med spænding at finde ampere. Opdele kW ved 1.000, derefter ved spænding til at finde ampere. Vælg en wire sporvidde, der sikkert vil bære strømmen og en afbryder, der ikke giver mulighed for løbende at overskride wire ampacity.

Effektafbrydere til elektriske ovne

NEC angiver sikker ledninger koder og praksis for bolig ledninger. Elektrisk ovn, rækkevidde og cook-top ledninger er 240-volt ledninger, som kræver en topolet hovedafbryder. Du kan identificere dobbelt-polet afbrydere af de to parametre, der er forbundet med hinanden - du kan ikke flytte en switch til eller fra uafhængigt af den anden.

En ny elektrisk vifte kræver 50 ampere breakers og ledninger til at opfylde NEC kode. Elektriske cook-toppe og indbyggede ovne kan have andre krav. Base circuit breaker størrelse på mængden af strøm de vil tegne og ledninger i sted for tilslutning af dem.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com