Blomme svamp i Virginia

April 29

Blomme svamp i Virginia

Blommetræer, et medlem af slægten Prunus, producere en stenfrugt. To store svampesygdomme påvirker blommer i Virginia: sort knude og brunbakteriose. Forebyggelse og tidlig kontrol er vigtigt for at reducere sygdom skader.

Typer

Brown rot, forårsaget af svampen Monilinia fructicola, er en sygdom på blomme frugt i Virginia. Svampen favoriserer temperaturer mellem 55 og 77 grader F med våde vejrforhold. Sort knude (Apiosporina morbosa) er en alvorlig sygdom af blomme grene og frugt. Svampen favoriserer temperaturer fra 55 til 75 grader F for infektion.

Identifikation

Symptomer på brunbakteriose i Virginia består af mumificerede frugt, brune blomster, gumming inficerede lemmer og grå svampesporer på inficerede områder. Sort knude symptomer omfatter sort svulmede områder omkring kviste og grene, frugt drop og hvid skimmel omkring sort knob.

Kontrol

Forebyggelse af brunbakteriose består af at fjerne inficerede frugter, beskæring inficeret lemmer og undgåelse af træ skade. Men svampedræbende kontrol er effektiv til at kontrollere svære infektioner. Kontrol af sort knude omfatter beskæring smittede grene og brugen af svampedræbende sprays.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com