Sådan reparation træmøbler Buckled fra vand

April 10

Vand kan være meget skadeligt for træ overflader, og så den bedste fremgangsmåde er at holde vand spild og fugt til et minimum. Nogle gange, men er skaden sket før du kan handle. Hvis du har møbler i spændt og deform som følge af vandskader, kan du samkopiere træ og gør møblerne anvendelige igen. Træet kan vende tilbage til tilstanden buckled, og du kan være nødvendigt at fortsætte behandling af træ.

Instruktioner

•Køre den din hånd over stykket af møbler til at finde den nøjagtige placering af buckling eller vridning. At koncentrere deres indsats på del af træ, der spændt eller skæv giver dig den største chance for succes.

•Sæt et håndklæde på toppen af de møbler warped område. Lægge et varmt tøj jern oven på den forkvaklede del dækket af håndklæde. Jerns varme hjælper med at reducere fugt i den konvekse del af lukkebeslaget. I stedet for en tøj jern, kan du placere en varmeplade eller mad varmere på toppen af møbler til varme det og reducere fugt.

•Sno skæv eller buckled området i et elektrisk varmetæppe hvis bruger en varmt tøj jern, varmeplade eller mad varmere ikke reparere træ. Klemme elektrisk varmetæppe på plads, og drej på tæppet. Varmen fra elektrisk varmetæppe, kombineret med fastspænding, kan reducere eller eliminere vridning og buckling.

•Lay en dampende håndklæde over den konkave side af lukkebeslaget. Wrap området håndklæde-dækket i en plastfolie at reducere fordampning. Denne procedure introducerer ekstra fugt til skoven og hjælper med at glatte ud den konkave side af området skæv.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com