Hvordan til at sænke Footings på molerne & bjælker

05/04/2013 by admin

Hvordan til at sænke Footings på molerne & bjælker

Pier og beam byggeri er en metode, der understøtter et dæk, eller et hjem på jævnt fordelt betonsøjler, kaldet molerne. Molerne er gravet og hældes i jorden i en dybde, der bærer byrden. Pier og beam byggemetoder er pålidelige. Dog kan lejlighedsvis piers begynde at forværres eller Skift. I disse tilfælde, vægten af hjemmet skal støttes og en ny pier/fod skal være gravet dybere dybde til at erstatte den eksisterende.

Instruktioner

Støtte til huset

•Kontrollér med lokale hovedentreprenører, eller lokale kommunale kontoret ansvarlig for at føre tilsyn med byggeriet for at få specifikationerne for det nye fundament pier. Hvis nogen spørgsmål findes, har en professionel kommer til arbejdsstedet og rådgive dig om alle detaljer og bygningsreglementer skal du være opmærksom på mens fuldfører projektet.

•Forstærkning adgang til molen fod, som skal erstattes. Det det er under et hus, klart ud så meget snavs eller eksisterende jorden efter behov for at få adgang til arbejdsområdet.

•Klart to fire-mund-af-fire-fods områder på jorden ved at fjerne enhver sod eller løs snavs fra overfladen af jorden. Huset skal støttes, så de eksisterende fod kan fjernes og erstattes, og disse områder vil skabe en midlertidig foundation.

•Lay metal plader på områderne af klart jorden, og derefter sted flasken stik i midten af de metalplader. Hvile stål bjælke på tværs af toppen af flasken stik således at den passerer under området i hjemmet, der vil blive støttet, mens de eksisterende molen er fjernet.

•Slowly krank stikkene indtil vægten af hjemmet er afholdt af den stålbjælke og fjernet fra eksisterende beskadiget molen.

Fjern den eksisterende Pier fod

•Skru fjerne eksisterende pier og foundation. Alle beton, cement blok, mursten og andre materialer skal fjernes, således at et nyt fundament kan hældes på et dybere plan.

•Dig hul til den nye foundation pier ifølge lokale bygningsreglementer. I bunden af hullet, må molen hvile på uforstyrret jord, således at det skaber et solidt fundament, som ikke vil flytte under vægten af bygningen.

•Indstil formen konkrete pier i hullet. Sørg for, at formen er vertikalt plan, eller plumb. Kontroller toppen af formen er på det nøjagtige niveau med andre molerne, som støtter hjemmet. Cut off toppen af pap konkrete form til det rette niveau før hælde beton.

Hælde den nye fod

•Mix beton i den plast betonblandeanlæg badekar bruger hoe for at røre aggregat og vand sammen. Mix nok konkrete helt udfylde den konkrete form. Molen skal helt hældes på én gang.

•Fyld konkrete form med beton grus mix. Tryk på siderne af formen, som beton hældes i formen for at sikre alle luftboblerne er ude og konkrete afregner hele vejen til bunden af formen. Niveau off toppen af molen med en murske af cement, og tillade beton tørre ifølge producenter instruktioner anført på siden af den konkrete taske.

•Fyld hul i nærheden af pier med snavs. Pakke eller tamp snavs i nærheden af pier til at oprette et fast, solidt område, der ikke vil nøjes med tiden.

•Når betonen er tør, sænke langsomt flaske knægte, således at vægten af hjemmet kommer tilbage oven på den nye pier fundament. Fjerne i-bjælke, flaske knægte og metalplader.

Relaterede artikler