Hvordan at rengøre vinduet Metal persienner

05/05/2013 by admin

Er din metal persienner støvede? Næsten alle kan sikkert besvare dette spørgsmål med et rungende ja. Metal persienner synes at være magneter for støv og huske at rense dem er ikke let. For nogle mennesker lægger problemet ikke at huske at rengøre deres metal persienner, men at vide nøjagtigt, hvordan man rengøre dem. Hvis dette lyder som dig, vil du være lettet over at vide, at rengøring din metal persienner ikke er så svært, som du måske tror. Læs videre for at lære hvor hen til ren metal persienner.

Instruktioner

•Vurdere niveauet støv, der er akkumuleret på din metal persienner. Hvis dine blinds bruges på Vinduer, der ofte åbne at lade i luften fra udendørs de er sandsynligvis meget støvede. Dog støv hurtigt ophobes på persienner bruges til at dække vinduer, der aldrig åbne, så sørg for at tjekke jeres for at få en idé om hvor meget rengøring du vil gøre at gendanne dem til en støv-fri tilstand.

•Decide på din rengøring tilgang baseret på niveauet støv på din metal persienner. Et let lag af støv kan fjernes med en støvsuger og en støv klud. En tungere lag af støv vil kræve fjernelse af persienner fra deres parentes efter en indledende støvsugning og aftørring.

•Rengør en lys lag af støv fra din metal window blinds med en totrinsstrategi. Først, fjerne så meget støv som muligt med slange vedhæftet fil på din støvsuger. Du vil finde dette lettest at gøre, når persienner er lukket. Andet, efter støvsugning støv fra blinds, bruge en statisk ladede støv klud til at fjerne enhver resterende støv. Forsigtigt gnide klud over hvert stykke af de blinde til at fjerne støv. Hvis der er ikke mere synligt støv, er ingen yderligere rengøring nødvendig. Hvis støv tilbage, vil du have lidt mere arbejde at gøre.

•Tag vinduet metal blinds fra deres parentes, hvis de er stadig beskidt efter din indledende rengøring. Tage dem til badekarret, en ad gangen. Fordelt vindue blinde på bunden af karret. Anvendelse mildt opvaskemiddel og en blød pensel til at skrubbe blinds. Drej bruser på skylle støv og sæbe fra blinds. Sørg for at skylle godt.

•Tør blinds godt før returnere dem til vinduet. Brug et absorberende håndklæde til at fjerne alle vand og til at gnide væk enhver vand pletter. Når de er tørre kan du returnere dem til vinduet.

Tips & advarsler

  • Undgå tunge rengøring af din metal persienner ved at gøre en lys rengøring med en klud, støv en gang om ugen.

Relaterede artikler