Bygge en væg skillevæg

05/15/2013 by admin

Væg dividers er fritstående delvis vægge for at opdeler rum inden for et værelse. I modsætning til faste vægge, der er vanskelige at fjerne og kostbare at installere, give væg dividers midlertidig, bærbare vægge efter behov. Mens væg dividers er kommercielt tilgængelige i en række stilarter, kan du også bygge din egen at spare penge og tilpasse opdeleren til dine behov.

Bruger

Du kan bygge en væg skillevæg for at udføre en række forskellige mål. I nogle tilfælde væg er dividers rent dekorative, danner visuelle opdelinger mellem værelser eller mellem dele af den samme rum. Andre dividers har en mere praktisk funktion, tilbyder privatliv inden for et soveværelse eller blokere gæsterne udsigt over køkkenet eller badeværelset. Væg dividers kan også afsnittet off plads inden for et delt værelse eller sovesal. Endelig, væg dividers kan blokere off dele af værelser du ikke ønsker at se på grund af sygdom eller skader.

Forberedelse

Før du begynder at bygge en mur skillevæg skal du træffe adskillige vigtige beslutninger. Udover at vælge hvor du vil placere er rabatten skal du tage målinger til at sikre, at skillelinjen du gør stor nok til at tjene formålet men lille nok til at tillade folk at gå udenom. I et rum med loft armaturer som fans og lys er højden af en skillevæg lige så vigtig som dens længde. Forlader rummet over skillelinjen vil også give lys og luft til at krydse fra en del af rummet til den anden.

Materialer

Væg dividers gøre brug af mange materialer, fra træ og metal til glas, stof, papir og syntetiske materialer såsom plast og skum. Vælg materialer, der supplerer rummet. En skillevæg baseret på præfabrikerede bi-fold trædøre ser bedst ud i et rum med traditionel indretning, mens et hvide skum divider vises mere hjemme i en moderne kontor eller soveværelse. Din væg dividers kan indarbejde stof farveprøver for at tilføje farve eller indslag fiberboard vægge, at dobbelt som opslagstavler for Krydsegenskaber noter.

Byggeri

Væg dividers bør være tilstrækkeligt lys til at flytte men også robust nok til at stå frit. Meget af arbejdet indebærer at vælge en materiale og skære enkelte paneler til størrelse. Metal hængsler kan bære vægten af store paneler, så væggen opdeleren til at justere formen af rummet. En væg skillevæg base er en væsentlig del af sin konstruktion. Bunden af hvert afsnit kan omfatte følte puder til beskyttelse af gulve, hjul for større mobilitet eller en bred fodaftryk for øget stabilitet.

Relaterede artikler