Hvordan man Wire en House Fan

May 15

Huset fan bringer i frisk luft til et rum, hvis monteret i et vindue, for eksempel i en ombygget kvist eller lukket gårdhave. Ventilatoren er kablet direkte til den elektriske linje og skal være re wired hvis en switch der skal tilføjes. For at wire house fan med en switch, der kan kontrollere, om det er tændt eller slukket, erhverve forsyninger fra en hardware butik. Husholdning værktøjer vil være behov for så godt.

Instruktioner

•Ansigt til sikringsboksen. Tur effektafbryderen, som du mener er leverer elektricitet til det rum, hvor house fan er placeret. Prøv at tænde alle lysene eller apparater i rummet for at bekræfte, at der er ingen elektricitet; Hvis en enheden tændes, skal du returnere effektafbryderen til sin oprindelige holdning og tur effektafbrydere ene efter den anden, indtil du finder den rigtige.

•Tag skruer fra house fan's front grill, ved hjælp af en stjerneskruetrækker. Placere skruerne i en lomme, så de ikke får tabt. Trække gitter ud og læg den til side.

•Løsn, en af de to skruer forbundet til siden af den Blæsermotor med Phillips skruetrækker. Slap af wire fra skruen.

•Drill et hul i siden af fan's ramme, ved hjælp af en boremaskine. Skru låsemøtrikken fra bunden af vippekontakt.

•Køre den i to ledningerne fastgjort til bunden af vippekontakt gennem hullet i siden af ventilatoren. Placer vippekontakt, bund først, ind i hullet. Køre ledninger gennem hullet i den låsemøtrikken. Skrue låsemøtrikken ind på vippekontakt. Placer kæberne af en tang omkring møtrikken. Spænd møtrikken ved at dreje med uret tænger.

•Wind allerede strippet slutningen af en af ledningerne fastgjort til vippekontakt omkring slutningen af wiren fjernet fra skruen på motoren. Skrue en elektrisk møtrik stik over de parsnoede af ledninger. Vind allerede strippet årets andre wiren knyttet til vippekontakt omkring skruen på motoren. Stramme skruen.

•Sæt gitter tilbage på house fan. Vedhæfte skruerne. Gendanne den elektriske strøm på sikringsboksen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com