Blomster, at forcere et hegn

May 17

Blomster, at forcere et hegn

En vinstok klatring dit hegn kan tilføje tekstur, farve og endda en romantisk ser til din værftet, især når vin har blomstrende blomster på det. Den ubekymrede vokser på en vinstok egner sig til et flot udseende med relativt ingen hårde arbejde for dig.

Clematis

Clematis er blevet kaldt "dronningen af bjergbestigere." Denne vin blomster kommer i mange varianter. Du vil se dem i alle mulige farver, fra forskellige nuancer af lilla blå og gul. Nogle gange, vil den samme blomst endda ændre farve hele sin flor. Plus bloom gange for en clematis udvalg hele året, nogle masser af blomster vil være i fuldt flor året rundt.

Klatring hortensia

Disse vinstokke kan forcere et hegn eller mur meget hurtigt hvis du er på udkig efter en stærk, hurtig vin. De blomster, der blomstrer fra denne vin er lyse, store og prangende og de vil også tiltrække kolibrier.

Morning Glory

En formiddag herlighed er en fantastisk blomst, der blomstrer på en klatring vin. Denne delikate blomst giver for en romantisk føler med sine dyb lilla eller indigo farve og pink center ligner en stjerne. Kronblade af en formiddag herlighed har et rige, fløjlsagtig følelse.

Kiwi vin

Kiwi vin er alsidig, fordi det producerer ikke kun attraktive blomstrer, men også kiwifrugt. Disse vinstokke er tunge og kan ikke støtte deres egen vægt, og derfor, de har brug for støtte fra et hegn til at vokse. Blomstrer på en kiwi vin og små og normalt lilla med stænk af pink. De har også en dejlig duft.

Trompet Gedeblad

Trompet honeysuckle har blomstrer i lyse gule og røde blomster. Disse vinstokke kan vokse til 20 fod i længden, og de er perfekte til dækker op og udsmykning kæde-link hegn. Disse blomster producere en nektar, der er meget indbydende til fugle, sommerfugle og kolibrier i sommermånederne.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com