Gardiner ideer for kælder Vinduer

05/17/2013 by admin

Disse kun lidt Vinduer findes i mange kældre kan være svært at finde ud af hvad de skal gøre med. Forlader dem bare ikke rigtig en mulighed, men beslutte hvad der skal dække dem med kan være en hård beslutning. Der findes mange muligheder når det kommer til forhæng for din kælder vinduer.

Farver

Vælg farver, der vil koordinere med andre farver på dit værelse. Husk, at farven på dit vindue behandlinger hjælper til at sætte stemningen. Vælg livlige farver som gul og lys blå, hvis du ønsker en livlig atmosfære i din kælder. Bruge roligere farver såsom brune og bløde grønne til en mere afdæmpet kælder.

Tekstiler

Beslutte, om du ønsker din kælder vinduer til at lade lys i eller holde det ud og vælge dine tekstiler i overensstemmelse hermed. Bruge lettere stof såsom bomuld til at lade lys og tunge stof sådan en linned til at holde lys ud. For at kunne gøre begge dele, tilføje lutter gardiner og bruge slips-backs til at holde gardiner åbne.

Længde

Afgørelse om længden af din kælder gardiner. Brug lange gardiner fra loftet på gulvet til at gøre lofterne ser højere. Prøv kort gardiner for at trække øjet opad ved at skabe visuel interesse. Husk at lodrette striber vil gøre selv den korteste af gardiner synes længere.

Relaterede artikler