Sådan installeres en Marielle badeværelse hane

May 18

Price Pfister Marielle badeværelse vandhane er en centerset, Dobbelt-håndtag design, der installerer på toppen af dit badekar forfængelighed eller køkkenbordet. Vandhanen kommer i mange forskellige finish, men hver enkelt har samme installationsvejledningen. Hvis du installerer vandhaner ofte, giver dette kun et par overraskelser. Det mounts dybest set på samme måde som alle andre centerset badekar hane med et par undtagelser.

Instruktioner

•Luk vandledninger til vandhanen ved at dreje ventilen håndterer under vasken helt uret.

Uddelingen plast spartel pladen til dæk monteringsplade af Marielle badeværelse hane. Dæk Monteringsplade er brede, metal stykke med tre monteringshuller. Plast spartel pladen er en lignende form men lavet af plast. Fastgør de to plader sammen, indtil de låse.

•Sæt dæk monteringsplade på toppen af vasken over tre vasken huller. Skub bunden af vandhane tud gennem den midterste hul i monteringspladen og gennem den midterste vasken hul. Tråd montering nødder på bunden af tuden under disken og spænd med et bassin skruenøgle eller regelmæssig skruenøgle.

•Skub undervognen af hane, den del der indeholder til to håndtag baser, op gennem bunden af to huller på begge sider af tuden. Skub metal klippet over bunden af tuden base og under undervognen til sikkert på plads.

•Sæt håndtag adaptere på toppen af håndtaget baser og stram ved at dreje med uret. Installere håndtag baser på toppen af adapterne og aktivere baser uafhængigt af håndtag til tråd dem på dæk plade. Drej baser, indtil hver er stram og håndtag base er sikker.

•Sæt levering slanger til bunden af undervognen og stramme stik med en skruenøgle. Tænde for vandet at bruge vandhanen.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com