Ideer til en sommerfugl haven Bulletin Board

May 22

Ideer til en sommerfugl haven Bulletin Board

Lære børn om forskellige typer af sommerfugl haver og showcase sjov fakta sammen med ynde og særlige kvaliteter, som sommerfugle besidder ved at oprette en opslagstavle, fremhæve den levende vifte af farver, wing spænder og levetiden af sommerfuglen. Replikere en sommerfugl haven landskab baggrunden ved hjælp af papirblomster, farverige plakat bord papir og kunst. Har disse typer af opslagstavler i løbet af foråret, når sommerfugle blomstre mest muligt.

Børn fange sommerfugle i en sommerfuglehave

Gøre en opslagstavle med billeder af børn fange sommerfugle i en sommerfuglehave. Dekorere brættet med virkelige billeder af børn i skolen eller på ekskursioner gør dette. Du kan også oprette dette look med papir sommerfugle blomster, planter og børn. Tilføje en titel i toppen, der siger "Foråret er her" eller "Butterfly World." Har dette bord i løbet af foråret i marts eller April.

Typer af planter i en sommerfuglehave

En sommerfugl haven opslagstavle kan også fokusere på planter. Har en opslagstavle, der underviser børn om de forskellige typer af planter ses i en sommerfuglehave. Skåret ud stykker papir formet som sommerfugle og skrive sjove fakta om hvilke typer af planter sommerfugle flok til. For eksempel, som mange arter pollen rige, brogede rørformede blomster eller bare lyse blomster i almindelighed. Showcase forskellige billeder af blomstrende planter såsom Butterfly Bush, Althea og Azalea. Du kan gøre en titel, der siger "Sommerfugle ' paradis," "Sommerfugle ' Top Picks" eller noget lignende.

Sommerfugl livscyklus

Dekorere en bulletin board undervisning børn om life cycle af en sommerfugl. Gøre papir planter findes i en sommerfuglehave og sætte disse langs den nederste kant af opslagstavlen. Sommerfugl haver omfatter sommerfugl buske, roser, Bellis og andre blomster. Post billeder af de forskellige levetiden af en sommerfugl fra venstre mod højre på midten af brættet. Vis et billede af en larve og derefter et fotografi af en larve, skabe en kokon. Klip store papir-sommerfugle og skriver om hvert trin på papiret. Hæft disse ved siden af de billeder, som lever op til beskrivelserne. Dekorere øverst på brættet med en titel, der siger "Butterfly Life Cycle," "Et lille mirakel" eller noget lignende.

Sommerfuglehaven kunst og kunsthåndværk

Designe en bulletin board fremvisning sommerfugl haven kunst og kunsthåndværk, som børnene gør. Hænge op blå plakat bord papir og korte klaser af farverige silke blomster omkring kanten af brættet. Omfatte krysantemum, rørformede blomster, tusindfryd og andre blomster, set i en typisk sommerfuglehaven. Pryde resten af bestyrelsen med børnenes sommerfugl haven tegninger, malerier og andre sommerfugl papir håndværk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com