Hvordan at adskille Dahlia knolde

May 27

Dahlia er en type af flerårige blomster fundet voksende i hele Nordamerika. Georginer er typisk dyrket til pryd, begunstiget for deres store, runde blomster, der kommer i en vifte af nuancer. Georginer er lav vedligeholdelse planter, der kan dyrkes i forskellige klimaer. Overfør dit nuværende dahlia anlæg ved at opdele sine underjordiske knolde, som kan plantes for at starte nye dahlia planter.

Instruktioner

•Dig ud af dahlia knolde masse. Lille dahlia planter kan være rives op med en lille haven skovl, mens større dahlia planter kan have brug for en stor spade. Børst snavs. Typisk, du vil stå over for en plante stammer fra som flere dahlia knolde hænger.

•Anvend en kniv til at skære og adskille de enkelte knolde. Skåret, så de enkelt stængel er delt op mellem hver af knoldene. For eksempel, bliver en dahlia stilk med fire forbundne knolde nødt til at blive dissekeret i fjerdedele, med et stykke af stilken tilsluttet hver underjordiske knolde.

•Støvposens den afskårne del af stængel og knold med plante fungicid pulver. Dette hjælper med at forhindre svamp vækst og rådne på cut dahlia stænglen.

•Replant dahlia knolde. Synke knoldene lodret i løs, veldrænet jord så at skære stænglen vises lige over overfladen af snavs. Vand to gange dagligt for at holde jorden fugtig. En ny dahlia skyde vises fra knold på det fælles, hvor den gamle stilk møder knolden.

•Opbevar knolde hvis du ikke ønsker at genplante dem. Dahlia knolde kan være adskilt og gemt i løbet af vinteren for udplantningen i foråret. Skyl knolde med frisk vand for at fjerne alle snavs. Tillad knoldene blive tør grundigt. Pak hver knold i avis og placere dem en kasse på et køligt, tørt og mørkt sted som din kælder.

Tips & advarsler

  • Overvåge din lagrede dahlia knolde. Hvis de synes at være udtørring og shriveling, drys dem med vand for at gendanne nogle af fugt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com