Hvordan at justere hastigheden på en Furnace Fan

May 29

Ventilatoren i en ovn fremdriftsmiddel den opvarmede luft gennem de vigtigste luftkanal og ind kanalsystem af bygningen. Nogle ovne kan have variabel hastighed fans, der gør det muligt at fremskynde eller sinke fan. Kan du justere blæserhastigheden til at øge luft flow for at nå langt udluftninger i systemet eller formindske hastighed for at reducere energiomkostningerne.

Instruktioner

•Undersøg hus termostat kontrolenhed. Nogle termostater har variabel-fan hastigheder. Du skal muligvis Åbn frontpanelet af termostat til at afdække yderligere kontrol. Finde fan hastighedskontrol og gøre det til en højere eller lavere hastighed som ønsket.

•Find "Fan on/off eller Auto" løftestang eller kontrol på termostaten. Flytte den til "På" som en ovn fans kører på en højere hastighed, mens sæt til "På" versus "Auto".

•Ansigt til ovnen, selv hvis der ikke er nogen fan hastighedskontrol på den vægmonteret termostat. Ser på ydersiden af ovn til kontrol drejeknapper eller en Diskskuffens dør mærket som "indstillinger" eller "kontrol." Rummet kan ikke mærkes.

•Find drejeknappen til at justere blæserhastigheden på ovnen indeni lemmen. Drej drejeknappen til lavere eller højere, afhængig af den ønskede hastighed.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com