Sådan reparation kloak rør i beton

06/05/2013 by admin

Sådan reparation kloak rør i beton

Kloak rør er generelt lavet af ABS (acrylonitril butadien styren) hård sort plast eller hvid PVC-plast. De er forbundet sammen ved hjælp af plast koblinger og limen. Når kloak rør er gammel, eller når i jorden og dækket med cement, kan de bryde jorden rystelser. Beton omkring røret er først fjernet før området brækket/brudt rør er udskiftet. Nye beton hældes derefter rundt om røret til at holde det på plads.

Instruktioner

•Break af betonen omkring den beskadigede del af røret. For større områder, kan trykluftshammer lejes. Fjerne tilstrækkelige beton/jorden rundt i røret, så der er en seks tommer clearance under røret.

•Mark kloakrøret 12 inches på hver side af fraktur/pause. Skære igennem røret på begge mærker med en nedstryger (brug en strøm så hvis der er plads nok). Sørg for at begge udskæringer er lige. Fjern grater med en arbejde kniv, og rent omkring begge udskæringer med en fugtig klud.

•Measure afstanden mellem de eksisterende rør nedskæringer, og skære et nyt stykke ABS kloak rør til samme længde. Fjern eventuelle grater. Skubbe en fleksibel gummi koblingen ind i slutningen af en eksisterende pibe--Sørg for, at koblingen er skubbet helt på røret.

•Applicer ABS lim til ene ende af den nyligt cut stykke rør, og en inde i slutningen af en ABS lige kobling. Skub kobling på enden af røret og hold i 30 sekunder. Lim omkring den eksisterende rør skåret, der har ikke gummi koblingen skubbet op på det. Også lim de resterende inde i slutningen af koblingen. Skub kobling ind i eksisterende rør slutningen og hold i 30 sekunder.

•Slip fleksible gummi koblingen ind i nyligt cut pipe slutningen, så halv kobling er på den nye rør, og halvdelen på de eksisterende rør. Stram skruerne knyttet til metal stropper omkring hver ende med koblingen. Dette vil holde kobling til pipen.

•Pour vand ned kloakledning og check for utætheder på to leddene holder den nye stykke kloak rør på plads. Surround gummi kobling med blinkende. Holde det på plads med ledning. Fyld hullet med nyligt blandet cement.

Tips & advarsler

  • Inddækning omkring den fleksible kobling vil beskytte det fra cement, og gøre det tilgængeligt, hvis det er nødvendigt.
  • Hvis fastsættelse af et PVC kloak rør, først prime joint før du anvender PVC lim.

Relaterede artikler