Grundlæggende dæk Plan

June 7

Grundlæggende dæk Plan

Tilføjelse af en grundlæggende dæk skal begynde med bestemmelse af, hvor du vil finde dæk. Placeringen bør hjælpe du faktor i elementer såsom dens størrelse og form. Når disse grundlæggende er afsluttet, er det tid til at komme ned til trin involveret i opbygningen af dette dæk. En række forskellige komponenter nu skal indarbejdes i byggeprocessen.

Pyntede materiale

Du har en valgmulighed, når det kommer til pyntede materialer. Du vil næsten helt sikkert gerne holde med træ bjælker og stillinger, men du måske ønsker at gå en anden retning, når det kommer til plankerne. Naturlige skove kan være dyrere end syntetiske materialer, men disse materialer normalt ikke som æstetisk tilfredsstillende som dæk lavet af redwood eller cedertræ. En anden mulighed er aluminium pyntede.

Tilladelser

Få de rette tilladelser før du starter byggeriet, hvis du vil bygge dæk selv. Denne proces kan omfatte en inspektion, eller det kan være så simpelt som at få en tilladelse fra den kommunale bygning afdeling. Uanset hvordan grundlæggende kan du synes, dine dæk vil være, vil det skulle opfylde visse koder og regler.

Farve

Dæk kan variere betydeligt i farve. Når du vælger træ, bør du også tage i betragtning farvning og maleri. Blandt mulighederne for at tage hensyn til farvning træet sin naturlige farve, cross farvning træ til at ligne en anden type og maleri plankerne.

Dække

En grundlæggende dæk er potentielt en bedre kandidat til en dækning end en store dæk. Den mindre areal til at dække betyder, at tilsætning af dækslet ikke vil være så dyrt. Et dæk dække, der er permanent er også forpligtet til at opfylde visse koder og regler, der henviser til en midlertidig dækker normalt ikke behøver at blive reguleret.

Diagonal afstivning

Diagonal afstivning under dækket kan hjælpe med at forhindre det fra kollapser på grund af tunge vægt. Hvis du ved at dine dæk er tilbøjelige til at være stærkt befolket, bør du vælge at installere diagonal afstivning for ekstra beskyttelse.

Stik

Metal stik er en anden godt valg til at øge sikkerheden for dine dæk. De fleste stik i dag er lavet af metal, men du kan klare mulighed for at bruge træ stik. Mange bygningen afdelinger vil kræve metal stik, men det er ikke sandt over hele linjen. Faren ved hjælp af ældre stil træ stik er deres potentiale for udtørring og revner eller at få våde og rådnende.

Forsegling

Forsegle dine dæk så snart efter byggeriet er afsluttet som muligt at afværge udtørring og revner. Træ begynder forværres meget hurtigt, og når denne proces begynder, kan det kun være bremset og ikke stoppet. Du kan mindske risikoen for processen med at starte ved hjælp af fugemasse, der også tilføjer et attraktivt element i dine dæk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com