Hvad bruges til at gøre Motion detektorer arbejde?

June 8

Bevægelsessensorer anvendes til at opdage bevægelse, således at lyset kan tænde eller en alarm kan lyde. De fleste alarmsystemer har én eller flere bevægelsessensorer tilsluttet dem til at give øget sikkerhed for private hjem og virksomheder.

Motion

Moderne bevægelsesdetektorer faktisk registrere bevægelse af varme. Når en person eller dyr bevæger sig foran en bevægelsesdetektor, vil detektoren fornemme ændringen i temperatur og sende et signal til at tænde lys eller lyd en alarm.

Varme

Varme dukker op i det infrarøde spektrum, hvilket er grunden til bevægelsesdetektorer er også kaldet IR (infrarød) detektorer. De kaldes også PIR (passiv infrarød) detektorer, fordi de ikke sender et signal til at opdage bevægelse.

Linse

Bevægelsessensorer har en mælkeagtig plastovertræk, der er faktisk en linse kaldes en Fresnel-linse. Dette er den samme type af linsen bruges på fyrtårne, der fokuserer og forstærker den energi, der passerer gennem det.

PIR

Den passive infrarøde enhed er en lille elektronisk komponent bag linsen, som registrerer infrarøde energi. Varme skaber en lille spænding ændring i PIR sensor, og en separat komponent måler ændringen i spænding.

Alarm

Hvis spænding ændring er god nok, sendes et signal til at aktivere en alarm eller tænde lys.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com