Typer af Valance vindue behandlinger

06/16/2015 by admin

Typer af Valance vindue behandlinger

Et vindue behandling kan ændre udseendet af hele dit værelse i kort tid ved at tilføje en pop af farve eller tekstur. Med række vindue behandlinger, kan mulighederne være overvældende. Et vindue valance er et gardin, der dækker kun den øverste del af vinduet, så du kan se klart uden nogen hindringer. Kapper er en hurtig, low-besvær vindue behandlingsmulighed, der kommer i en bred vifte af stilarter, hvilket gør dem et godt valg for næsten enhver indretning.

Skræddersyet Valance

En skræddersyet enke valance er et gardin, der følger linjen i vinduet i sit design og har ingen ekstra dikkedarer, ingen flæser. På grund af dens enkle design virker det godt i drengenes værelser, moderne opholdsområder og elegante badeværelser. En skræddersyet valance er oftest gratis af udsmykning eller har små dekorationer som rør eller en lille stribe med at koordinere stof. Det er velegnet til alle typer og vægten af tekstiler.

Samlet Valance

De indsamlede valance er et klassisk design, der kan være klædt op eller ned for næsten enhver indretning. Enkelheden i den rektangulære stykke stof samledes på en gardinstang er ofte udsmykket med flæser, bånd og yderligere lag af stof. Denne valance er almindeligt anvendt i pigernes værelser og levende områder med en blomstret eller romantisk tema. Det er velegnet til alle typer og vægten af tekstiler.

Swag Valance

En swag valance er en anden tage på de indsamlede valance. I midten af dette vindue behandling er en klassisk samlet valance. Derudover har det to længere stykker i hver ende, som taper fra et bredere stykke stof øverst til et mindre stykke stof på bunden, at skabe en bølget, bløde look. Denne type af valance ses meget ofte i køkkener og uformelle spisestuer på grund af sin afslappede look.

Draperet Valance

En draperet valance er en nem vinduesgardin, der fungerer godt i næsten alle rum og hurtigt kan udfyldes med varer, du har på side. Denne valance, er et stykke stof i det mindste to gange vinduets længde draperet eller svøbt omkring gardin, med lange ender hænger ned på hver side. Indstillinger for disse typer af kapper er næsten ubegrænset på grund af de forskellige udseender, der kan opnås blot ved at ændre hvordan du drapere eller wrap dit stof. For en fyldigere udseende, wrap eller drapere dit stof, så det hænger på mindst 6 inches under din gardinstang, og træk den overskydende ud fra stof indtil det er meget fuld. For et mere elegant look, vikle eller drapere dit stof tæt på stangen. Du kan bruge andre elementer, såsom ferie lys eller vedbend guirlander, med dit stof til at give din valance en festlig touch. På grund af behovet for draperinger fungerer disse kapper bedst med en lettere vægt stof.

Relaterede artikler