Sådan fjerner natriumbikarbonat fra glas

06/19/2015 by admin

Når natriumbikarbonat-- eller bagepulver, som det er mere almindeligt kendt--pletter glas, efterlader det en hvid rest. Rester kan være overskyet, kornet eller stribet, men det gør glasset vises beskidt, selvom det er ellers ren. Bagepulver rester kan fjernes ved hjælp af lige så fælles husholdning materialer.

Instruktioner

•Fyld en skål med en kop vand. Tilføj 1/2 kop hvid eddike til at danne et rengøringsmiddel til glas. Bagepulver er grundlæggende og reagerer på en syre som eddike, og vandet udvander løsning for at beskytte dine hænder i tilfælde af du har nedskæringer eller følsom hud.

•Våd en klud i rengøring løsning. Vride det ud og brug det til at tørre bagepulver fra glasset. Ikke blive forskrækket hvis du ser skum; Dette er et resultat af reaktionen mellem bagepulver og eddike.

•Rinse glas helt med vand. Gentag processen, hvis der er nogen bagepulver tilbage.

Tips & advarsler

  • Brug eddike uden vand tilsat vil gøre en stærkere rengøringsmiddel, som kan hjælpe dig med at rengøre glasset hurtigere hvis bagepulver pletten er tyk. Brug gummihandsker kan beskytte dine hænder, hvis du har nedskæringer, skrammer eller følsom hud.

Relaterede artikler