Lille grønne orme på min Knock Out roser

June 14

Lille grønne orme på min Knock Out roser

Roser er traditionelle blomster i haven, og kan vokse på frodige, blomstrende buske med den rigtige pleje. Deres søde blomster og fine blade tegne en række forskellige skadedyr, selv om, og kræver særlige overvejelser.

Knockout Rose

Knock Out rose familie består af flere tea rose hybrider. Denne familie vandt All-America Rose udvalg i 2000, og nu hævder topplacering i Americas steg salget. Knockout roser vokser op til 3 til 4 fod i højde og bredde, klarer sig godt i overfyldte situationer og trives i alle områder af landet.

Skadedyr

Som alle roser tegne Knock Out roser en række skadedyr. Små grønne orme kan være larver, roseslugs (også kendt som sawfly larver) eller leaf minearbejder orme. Alle skadedyr vil forlade specifikke tegn på beboelse.

Tegn

Leafminers forlade lange, snoede tunneller af skader langs blade, mens sawfly larver spiser kun overfladen af bladene til at forlade en gennemsigtige væv mellem ribbenene. Larver spiser kanterne af bladene at decimere løv udefra og ind. At vide, hvilken type af pest man hjælper med at bestemme behandling.

Behandling

Efter bestemmelse af typen af orm på din Knock Out rose, skal du behandle det med pesticid specifikke til skadedyrsbekæmpelse. Beskære væk inficerede blade for at holde skadedyr i at inficere resten af rosenhækken, og øge den rose pleje at hjælpe det heles.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com