Hvordan man kan beskytte Dam pumper

06/15/2013 by admin

Damme er en attraktiv egenskab, der kan tilføre en have tiltrængt vigor. Men du skal beskytte din dykpumpe om vinteren. Efter den indledende installation af en dam er omkostningerne ved dammen vedligeholdelse minimal, medmindre du nødt til at erstatte din dykpumpe eller lineren sig selv. Lidt forberedelse og nogle planlægning vil holde din dykpumpe arbejder for kommende år.

Instruktioner

•Kontrollér vejret prognose og sæt kryds i kalenderen. Da vejret begynder at køle, fisk vil begynde at bruge mindre tid på overfladen af vandet og liljer vil stoppe blomstrer. Tage dette som et tegn og Planlæg en dag til at tage ud din pumpe.

•Tag dykpumper fra vandet før gennemtrængende frost forårsager vandet til at fryse dybt, medmindre det er under linjen is og behov for at opretholde et biologisk filter, som nogle gartnere foretrækker at holde arbejder hele vinteren. Hvis du bor i et sted, der har en mild vinter hvor vandet aldrig fryser, du kunne forlade pumpen under vand, men det anbefales ikke.

•Kontrollér, at alt vandet er tømt fra pumpen. Hvis din pumpe er eksterne, Sørg for at systemet er drænet. Hvis det er muligt trække pumpen fra dammen, hælde det i en lille vinkel til at dræne og lad det natten over eller endog en hel dag. Hvis pumpen er belagt med alger eller mudder, gå til næste trin og derefter gøre dette skridt.

•Rengør pumpen. Det vil sandsynligvis være dækket med alger, som kan være skrubbes ud med en stiv børste. Det er vigtigt at liv du pumpe at du rengør det grundigt, før du lægger det væk. Dykkede pumper kan være meget dyrt, og du ønsker ikke at udskifte pumpen i foråret.

•Tag ud filteret. Nogle pumper, bruge filtre, mens andre har indbyggede skærme. Du vil nødt til enten erstatte det med en ny eller ren det efter fabrikantens anvisninger.

•Læs producentens instruktioner og udføre andre service som er nødvendig før opbevaring pumpen på et tørt sted.

•Service pumpen. Hvis du skal sende pumpe væk for en service, gør det nu i stedet for at vente til foråret.

Tips & advarsler

  • Hvis du skal sende pumpe væk for en service, gør det nu i stedet for at vente til foråret.
  • Lad aldrig din dykkede pumpen køre uden vand, der flyder gennem den.

Relaterede artikler