Kan ingefær dyrkes i Pennsylvania?

June 16

Kan ingefær dyrkes i Pennsylvania?

Kulinariske ingefær (Zingiber officinale), også kendt som ingefær eller kinesisk ingefær, vokser som en staude i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 9 til 12. Hårdførhed zonerne i Pennsylvania spænder fra 5 til 7, så denne type af ingefær kan ikke dyrkes som en flerårig plante, men vild ingefær (Asarum sp.) kan være. En lavtvoksende, stedsegrønne komposteringsprocessen, vild ingefær vil vokse i zone 5 til 9.

Vild ingefær

Mere end 70 arter af vild ingefær vokser i Europa, Asien og Nordamerika, herunder Pennsylvania. Asarums godt i skyggefulde, grønne haver og har mørke grønne, brogede blade, der er afrundet eller hjerteformet. Blomster vokser under løv og spænder fra pink til lilla til brun. Som med Zingiber officinale, asarums har aromatisk jordstængler, men de indeholder giftige forbindelser, anbefales så spiser dem ikke.

Kulinariske ingefær

Dækket med brune, papery hud med talrige finger-lignende udvækster, omtales rhizom af Zingiber officinale, eller kulinariske ingefær, ofte som en "hånd." Ingefær er hjemmehørende i Asien og er et populært supplement i asiatiske og indiske retter. Det er ofte benævnt ingefær, men det er misvisende. Hvad er solgt i butikkerne er et rhizom, ikke en rod.

Voksende ingefær

Hvis du ønsker at dyrke kulinariske ingefær i Pennsylvania, tro container haven. Forvent ikke meget i vejen for en høst, men ginger er nem at dyrke i krukker og med de rette betingelser, kan man endda få nogle spektakulære blomster. Plante ingefær, gå til afsnittet råvarer i foråret og vælge en frisk hånd med knopper i enderne af fingrene. Disse er vækst knopper. Plante ingefær i en pot på mindst 12 inches i diameter i en potning mix rige i kompost. Anbring beholderen på et dæk, i haven eller i en solrig vindue. Holde det jævnt fugtig og fodre den med et generelt formål gødning hver par uger hele sommeren.

Ved hjælp af ingefær

For at høste dine ingefær, stoppe vanding det i efteråret. Dette vil forårsage blade at dø tilbage og jordstængler til form. Når planterne er tørret, opgrave ingefær og bruge det i madlavningen. Frisk ingefær er normalt skrællet og derefter revet før det er føjet til asiatiske og indiske retter. Ingefær kan også syltet, syltet eller brugt til at lave te.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com