Hvornår starter St. Augustine græs til gul?

June 19

St. Augustinegrass (Stenotaphrum secundatum) er en flerårig, varm-sæson græs hjemmehørende i vestlige Afrika, Vestindien og mexicanske region. Den kraftigt voksende græs vokser bedst i regioner med varme klima. Det er udbredt langs den amerikanske Gulf Coast. St. Augustinegrass foretrækker sandstranden højderygge og kalksten kystlinjer og går hvilende eller gul på et bestemt tidspunkt af året.

Hvilende periode

Alle varme-sæson græsser, herunder St. Augustinegrass, gå hvilende under køler efterår og vintervejr. St. Augustinegrass har en længere hvileperioden i forhold til andre varme-sæson græsser. Det begynder at gå gule på den første efterår frost. Græsset er stadig i vækstdvale indtil jordens temperatur når en optimal 53-59 grader i foråret. Når der dyrkes langs de varmere Gulf Coast områder, bevarer St. Augustinegrass normalt sin farve gennem efterår og vinter.

Beskrivelse

St. Augustinegrass er groft tekstureret og spredes med stolons producerer rødder på noder. Græsset er begunstiget i sod produktion givet meget trævlede rødder. Græs knivene er foldet i opløbet skud og bladstilkene eller stilke af blade knive er korte. Dens farve er medium grøn og brede vingerne er båden formet på tips. Den krybende vækst vane hjælper til at producere en lav, tyk tørv, der naturligvis modvirker ukrudt vækst.

Vækst krav

Græsset er bedst tilpasset til regioner med milde vintre og varme somre. St. Augustinegrass vokser godt i en række godt afdrypning jordbund med en foretrukne pH af 5.0 til 7,5. Alt for basisk jordbund med en pH på 7,5 eller mere producere klorose eller gulning. Græsset er dårligt tolerant af vandlidende jord eller komprimeret jord. St. Augustinegrass har høj vand og gødning behov og vokser optimalt i fuld sol. I varme områder har græsset høj tolerance for skyggefulde steder.

Fordele

Selvom en begunstiget græs til varme regioner, har St. Augustinegrass visse ulemper. Tæt vækst vane gør det tilbøjelige til thatch oprustning kræver årlige dethatching. Kravet om høj vand gør det dårligt tolerante over for tørke. Den lange vækstdvale af St. Augustine og sent på foråret grønne op også begrænser dets anvendelse i områder med kolde vintre.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com