Hvordan man kan farve vask beton

June 30

Der er et par måder at farve vask beton, afhængigt af det ønskede udseende. Farve vask konkret kan give din terrasse eller indkørsel en ren nye look. Du behøver ikke en masse maling for denne procedure, og du kan kan bruge gårdhave malinger, der er let tilgængelige på dit lokale håndværk eller hjem forbedring butik.

Instruktioner

•Decide, som virkning du ønsker. Du kan bruge gårdhave maling eller en jernoxid vask. Jernoxid vasker give et mere rustikt look for cementen. Tyndere maling løsninger giver et friskere udseende. Køb den maling du vil baseret på det udseende, du ønsker.

•Seal beton eller flise med én eller flere frakker sealer. Dette vil hjælpe dig med at styre farve. Ser en antikke eller brugt mursten, fortynde en hvid vandbaseret maling med vand og derefter tilføje farve. Tilføj så meget eller så lidt som du har brug for den ønskede farve. Påfør blandingen mellem frakker sealer.

•Squeeze 2 til 3 spsk gårdhave maling i en plastikbeholder. Bland det med vand nok til at skabe en jævn blanding. Børste farven over overfladen af stenen, og sørg for at få det ind i alle kroge og hjørner af design.

•Anvend en klud eller et håndklæde fugtet med varmt vand til tørre i toppen af designoverfladen ren for maling. Lad malingen i de lavere sprækker af design. Dette vil give en konkret overflade med en 3D-design farve i baggrunden, mens de almindeligt cement skiller sig ud på toppen.

•Mix jernoxid (det kommer i forskellige farver) med vand til en tynd, soupy-lignende blanding. Gælde uhærdet støbegods, når du har fjernet formene.

•Brush vask hele overfladen, og sørg for at få det ind i alle kroge og hjørner. Tør toppen af overfladen med en fugtig håndklæde eller klud indtil farven er lys nok til din smag. Du vil ende med en mørkere farve i baggrunden og en lysere farve på toppen af design.

Tips & advarsler

  • Den mindre vand, du bruger med jernoxid blanding, jo stærkere det færdige produkt vil være, og det vil vare længere.
  • Lad ikke tør linjer form. Tør linjer er hvor betonen er allerede begyndt at tørre, før du er færdig med arbejde. Arbejde små afsnit på et tidspunkt, hvis du gør dette i hånden (som med små fliser). Hvis du arbejder på et større område, skal du sørge for at holde kanterne på det fugtige område hvor du arbejder.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com